Dişlerde sararma çoğu zaman yetersiz hijyen sonrası ortaya çıkar. Diş bakımının eksik kaldığı durumlarda diş minesi zayıflamaya başlar ve dişlerde sararmalar görülür. Dişlerimizde görülen sararmaların kalıcı hale geldiği durumlarda diş macunu diş beyazlatmada yetersiz kalır. Dişleri düzenli fırçalamanın yanında uygulayacağınız bazı doğal yöntemler ise dişleri beyazlatmaya yardımcı oluyor. 

Orgazm Olurken Dünyayı Pembe Görüyor Orgazm Olurken Dünyayı Pembe Görüyor

Dişlerde görülen sararmaların önüne geçmek için kullanılan bu doğal yöntem sayesinde diş minesi sağlıklı yapısına yeniden kavuşuyor. Dişlerde görülen sararmaları ortadan kaldırmanın püf noktası şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Hindistancevizi Yag Lhwv

Dişlerde görülen sararmaları ortadan kaldırmak için Hindistancevizi yağının sağlıklı yapısından faydalanabilirsiniz. Hindistancevizi yağı ile diş beyazlığını kısa sürede yeniden kazanabilirsiniz. 

Hindistancevizi yağı doğal bir anti-bakteriyel ve antiseptik tir. Bu da ağız içerisinde sararmalara neden olan bakterilerin temizlenmesine yardımcı oluyor. Ağız içerisinde bakteri oluşumunu engelleyen ve diş minesini güçlendiren Hindistan cevizi yağı ile dişleri beyazlatmak için ilk olarak 1 yemek kaşığı Hindistancevizi yağını ağzınıza alarak eritin.

Ardından 10 dakika kadar ağız içerisinde dil yardımıyla dişlere sürün.  Hindistancevizi yağı ağzın her yerine temas edip uygulandıktan sonra yağı tükürün ve dişlerinizi fırçalayarak bakımı tamamlayın.

Kaynak: İmece Gazetesi