Akademi Derneği Başkanı, uluslararası strateji uzmanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Elçisi ve TV yorumcusu Dr. Fatma Yeşilkuş, TV yorumcusu E. Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile birlikte kaleme aldıkları ve siyasetin yerel dinamiklerinin politik ilgi, politik katılım ve sosyal medya kullanım düzeylerinin niceliksel yöntemlerle ele alındığı, Türkiye’deki ilk kitap çalışması olan “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” başlıklı eserlerini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda sundular.

Havacılık Yönetim Stratejileri ile ilgili birçok önemli çalışmaya imza atan Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ise ayrıca, Türkiye'nin havacılık vizyonuna yakışır bir şekilde hazırlamış oldukları, mental iyi oluş ve bilinçli farkındalık uygulamalarının havacılık sektörü içerisindeki öneminden hareketle, güncel örneklerle sektördeki psikoloji temelli problem alanlarını tespit ettikleri “Havacılıkta Bilinçli Farkındalık ve Mental İyi Oluş” başlıklı yeni kitabını da Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na takdim etti.

ABD: "Lübnan'daki patlamalardan haberdar değildik, bir dahlimiz yok" ABD: "Lübnan'daki patlamalardan haberdar değildik, bir dahlimiz yok"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise genç bilim insanları, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş’a kitap takdimleri sebebiyle teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi