Ahmet Sütcü

Kırık Güvenin Gölgesinde: Aldatılmanın Psikolojik Yıkımı Kırık Güvenin Gölgesinde: Aldatılmanın Psikolojik Yıkımı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, beraberindeki heyetle birlikte Mersin'de seçim sonrası bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ekmen gerçekleştiği tebrik ziyaretlerine, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Başkan Yardımcısı Ferhat Ekmen ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ile birlikte gitti.

İlk olarak, yeniden seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret eden Ekmen, Mersin'in kozmopolit yapısını vurgulayarak Seçer'i tebrik etti.

Ziyaretlerine DEVA Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen’in de katılımıyla devam eden Ekmen, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından Toroslar ilçesine geçen heyet, seçilen Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız'ı tebrik etti.

G M U02N D Ww A Ei Hh

G M V V Q Vy W0 A Asa Jt

Milletvekili Ekmen, beraberindeki heyetle son olarak Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ecer ve Akdeniz ilçesinin Eş Belediye Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan'ı ziyaret etti. Her bir başkana başarılar dileyen Ekmen, Mersin halkına kaliteli hizmet verilmesi temennisinde bulundu.

G M Vd Y T1 W0 A A B Vo J

Kaynak: Ahmet Sütcü