HABER:Meryem KARADAĞ/Rabia ARSLAN

Mersin'de yaşayan vatandaşlar sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdüremediklerinden şikayet etti. Son zamanlarda gelen zamlarla vatandaş hiçbir şey alamayacağını ve böylelikle de sağlıklı bir yaşam sürderemediğini söyledi.

Okullarla Birlikte Sağlık Sorunları da Başladı Okullarla Birlikte Sağlık Sorunları da Başladı

Sağlıklı yaşamak için önce yaşamak istediğini söyleyen Mustafa Uğur, sağlıklı yaşamak için önce yaşamak istiyorum. Devletin verdiği maaş ile anca bu kadar sağlıklı yaşayabiliyorum. Sağlıklı bir hayat için öncelikle iyi bir şekilde beslenmem gerekiyor biz de bu zamlarla beslenemiyoruz daha çok kederleniyoruz' diye konuştu.

'Biz aç gezeriz, cumhurbaşkanı karnını doyursun'

Cumhurbaşkanına seslenen Figen Görgün, 'Yemek mi var yiyelim, para mı var ki sağlıklı beslenmek için bir şeyler alalım. Yürüyüş desen kalp hastasıyım yapamıyorum. Hasbelkader yaşıyorum. Sağlıklı ürünleri tüketemiyoruz, süt, yumurta, peynir, et hiçbirini alamıyoruz. En sağlıklı ürünler bunlar ve fiyatları o kadar yüksek meblağ ki ben 7.500 TL alıyorum, hangi birini alayım. Cumhurbaşkanının eşi bize dedi ya 'porsiyonlarınızı küçültün' bize de bu ekonomiyle başka çare bırakmıyor. Biz aç gezeriz, cumhurbaşkanı karnını doyursun' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi