Ahmet Sütcü

"Karı Koca İşleri" Tiyatro Oyunu Mersin'de "Karı Koca İşleri" Tiyatro Oyunu Mersin'de

Erdemlililer Derneği Başkanı Av. Ali Gölcük ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i şehit Eren Bülbül'ün adının verildiği Genç Ofis projesi için ziyaret etti. Erdemli ilçesinde atıl durumdaki bir ilkokulun yenilenmesiyle oluşturulan ve gençlerin spor ve kültürel faaliyetlerde bulunabileceği bir merkez haline getirilen Genç Ofis'in açılışına destek veren Demir'e teşekkürlerini ileten Başkan Gölcük, şehit Eren Bülbül'ün anısını yaşatmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Gölcük ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Henüz 15 yaşındayken 2017 yılında Karadenizin yaylalarında şehit edilen Eren Bülbül evladımızın Akdeniz'de Torosların zirvesinde Sorgun yaylamızda isminin yaşatılmasına vesile olan ve bu Merkez'de yüreği vatan sevgisi ile millet sevgisi ile bayrak sevgisi ile dolu nice Eren'lerin yetişmesine vesile olmasını diliyor, katkılarınızdan dolayı size ve nezdinizde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eren Bülbül evladımızı da rahmetle anıyorum" dedi.

İl Müdürü Ökkeş Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdemli ilçesinde  çalışma ve yatırımların devam edeceğine vurgu yapan Ökkeş: "''Eren Bülbül'ü şehadetinin 7. yılında rahmet ve minnetle anıyorum, mekanı cennet olsun. Sizlerle hep istişare halinde olduk. Bu merkezin bizim için de önemi büyük. Atıl durumdaki İlkokulu kendi atölye ekibimiz ve imkanlarımızla Sorgun mahallesinin çocukları ve gençleri için yaptık. Erdemli ilçemize yatırımlarımız sürecek. Spor Salonu ve Şehir Stadını yenileyeceğiz, yeni bir Gençlik Merkezi'ni İlçe Merkezinde açacağız. " şeklinde konuştu.

Ziyarete Erdemlililer Derneği yönetim kurulu üyeleri Fatma Abacı, Ferdi Çokkeser, Aytur Gezer, dernek genel sekreteri Ümmühan Kılıç ve diğer üyeler de katıldı. Ziyaret sonunda Başkan Gölcük, İl Müdürü Demir'e teşekkür plaketi takdim ederken, hatıra fotoğrafı da çektirildi.

Kaynak: Ahmet Sütcü