AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Kanal 7’de katıldığı programda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yapması planlanan ziyarete ilişkin tarih verdi.

MEB'den 'Kış Saati' Genelgesi: Uygulamadan Valilikler Sorumlu MEB'den 'Kış Saati' Genelgesi: Uygulamadan Valilikler Sorumlu

“Bundan sonraki dönemde de diyalog zeminin süreceğini tahmin ediyorum” ifadelerini kullanan AKP’li Güler, şöyle konuştu:

“31 Mayıs-1 ve 2 Haziran arası kampımız var. Zannediyorum ki o kamptan sonraki haftalarda olur. Henüz Sayın Cumhurbaşkanımızın yoğun bir programı var ona göre denk getirilecektir. Tahmin ediyorum, Haziran’ın ilk haftalarında değerlendirileceğine düşünüyorum.”

8 YIL SONRA İLK KEZ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

CHP ve AKP arasında 8 yıl aradan sonra genel başkan düzeyinde ilk kez görüşme gerçekleştirilmişti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesi 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da başlamıştı.

Görüşmede Özgür Özel ve Erdoğan’ın yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ve AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yer almıştı. 1 saat 35 dakika süren görüşme sonrasında ortak açıklama yapılmamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi