Özel Haber

Eyüp Aygar Fen Lisesi'nden YKS'de Başarı Rüzgarı

Mersin Yenişehir'deki Eyüp Aygar Fen Lisesi, 2024 YKS yerleştirme sonuçlarıyla büyük bir başarı elde etti. Tıp ve mühendislik başta olmak üzere bölümlere 109 öğrenci yerleşti.

Abone Ol

Kadri Duman

Mersin Yenişehir’deki Eyüp Aygar Fen Lisesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarıyla büyük bir başarıya imza attı. Lise, bu yıl mezun olan öğrencilerinden 109'unun Türkiye'nin önde gelen üniversite programlarına yerleşmeyi başardığını bildirdi.

Başarılı sonuçların detaylarına göre, 55 öğrenci Tıp Fakültesi’ne, 45 öğrenci çeşitli Mühendislik Fakültelerine kabul edildi. Diş Hekimliği bölümünü kazanan 5 öğrenci, İşletme bölümüne yerleşen 2 öğrenci, Veterinerlik fakültesine kabul edilen 1 öğrenci, Eczacılık fakültesi kazanan 1 öğrenci ve Uluslararası Ticaret bölümüne giren 1 öğrenci ile Eyüp Aygar Fen Lisesi, akademik başarılarını kanıtladı.

Okul yönetimi ve eğitim kadrosu, öğrencilerin bu başarısının, disiplinli çalışmaların ve kaliteli eğitimin bir ürünü olduğunu belirtti. Öğretmenler, öğrencilerin sınavlara hazırlanma sürecinde gösterdikleri özverinin, bu başarıda büyük bir rol oynadığını dile getirdi.