Özel Haber

Fazilet Durmuş: “Daha Güçlü Eğitim Altyapısıyla Geleceğe Yürüyeceğiz”

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, birim amirleriyle gerçekleştirdiği toplantıda eğitim altyapısına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Yapımı ve onarımı tamamlanan okullar ile devam eden projeler hakkında bilgi aldı, "Yık-Yap" projelerindeki başarıları kutladı.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Uzem Toplantı Salonu'nda birim amirleriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, mevcut birimlerin durumları, yürütülen projeler ve planlamalar hakkında kapsamlı bir bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle İnşaat-Emlak Birimi'nin çalışmalarını yakından takip eden Durmuş, yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bir değerlendirme yaptı.

Durmuş, toplantının önemli bir bölümünü geçtiğimiz hafta tamamlanan okul yapımları ve onarımlarıyla ilgili detaylara ayırdı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Yık-Yap" projesi kapsamında Mersin’de tamamlanan projelere katkı sağlayan tüm ekiplere teşekkür etti. Eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, devam eden okul projelerinin tamamlanması için azami dikkat ve özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Durmuş, "Eğitimle yükselen Türkiye Yüzyılı'nda daha güçlü eğitim altyapısıyla geleceğe yürüyeceğiz. Her alanda olduğu gibi, okul binalarımızda da zamanın ruhunu yakalamak en büyük vazifemiz," diyerek eğitim altyapısının önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Erzurum’da İl Millî Eğitim Müdürleri ile yapılan toplantıda görüşülen konuları da birim amirlerine aktaran Durmuş, toplantının sonunda tüm birim amirlerine çalışmaları için teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi.