Spor

Fenerbahçe 2-1 Ludogorets

Ülker Stadı'nda oynanan müsabakayı İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetiyor

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bulgar ekibi Ludogorets'i ağırlıyor. Ülker Stadı'nda oynanan müsabakayı İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetiyor. Maç, Exxen'den canlı yayınlanıyor.

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon oynadığı 17 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, Ludogorets engelini de kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

İlk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1 yenen sarı-lacivertliler, ikinci maçında ise deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etti.

Grubunda 6 puanla lider durumda bulunan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakibini geçmesi durumunda grup liderliği yolunda büyük avantaja sahip olacak.

H Grubu'nun ilk maçında Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup eden konuk ekip ise ikinci müsabakada Nordsjaelland'a 7-1 yenildi.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Crespo, Zajc, Kent, Tadic, Batshuayi.

Ludogorets: Sluga, Witry, Noah, Verdon, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Seco

Maçtan önemli anlar

65' GOL | Ludogorets, Rodrigo Becao'nun kendi kalesine attığı golle farkı 1'e indirdi. Kullanılan köşe vuruşunda Pedrinho'nun vuruşunda Becao topu uzaklaştırmak istedi ancak top ağlara gitti.

52' GOL | Miha Zajc ile fark ikiye çıktı. Oosterwolde'nin sol kanattan çevirdiği topta Batshuayi topa vuramadı ancak savunmadan seken top Zajc'ın önünde kaldı ve vuruşunda topu ağlara yolladı.

50' SARI KART | Djiku, Bernard Tekpetey'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

49' Fenerbahçe gole yaklaştı. Zajc'ın kullandığı serbest vuruşta Crespo'nun kafa vuruşu kaleci Simon Sluga'da kaldı.

42' GOL | Michy Batshuayi ile Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Fred'in getirdiği topta savunmadan seken top Michy Batshuayi'nin önüne düştü. Michy Batshuayi'de düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

39' Fenerbahçe sol kanattan etkili geldi ancak Oosterwolde'nin ortasında Batshuayi'nin kafa vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

31' Ludogorets sağ kanattan gelmek istedi ancak Claude Goncalves topun kontrolünü sağlayamadı. Fenerbahçe taç atışı kullanacak.

26' Fenerbahçe sağ kanattan çok etkili geldi. Michy Batshuayi'nin pasında topla buluşan Fred'in şutunda kaleci topu çıkardı.

15' Fenerbahçe sol kanattan etkili gelmek istedi ancak Tadic'in pası Kent ile buluşmadan önce savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

9' Fenerbahçe kazandığı köşe vuruşunu hızlı kullandı. Tadic gelen ortaya kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı.