Asayiş

Fenomenin Ölümünde Kahreden Hata

Rus uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina’nın Muğla’da gerçekleşen trafik kazasında yaşamını yitirmesine ilişkin yeni detaylar açığa çıktı.

Abone Ol

Rus uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina, Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Aynı kazada yaralanan ve hastanede gördüğü tedavisi sona eren Onur Obuk, gözaltına alınıp serbest bırakılırken kaza anını anlattı. Kazaya ilişkin yeni detaylar dikkatleri çekti.

KAHREDEN DETAY

Tatiana Ozolina'ya, tur kapsamında Onur Obuk ve Sergei Khadrikov eşlik ederken Milas istikametine doğru hareket halinde olan 3 motosikletlinin içinde, Sergei Khadrikov’un geride kaldığı ileri sürüldü. Bunun üzerine Obuk ve Ozolina yavaşladı ve diğer arkadaşlarının kendilerine yaklaşmasını bekledi.

Bu esnada bir tır, Obuk ve Ozolina'nın motosikletlerinin arasına girdi. Yeniden öne geçebilmek için tırı hatalı bir biçimde solladığı öne sürülen Tatiana Ozolina'nın kontrolündeki motosiklet, önünden gitmekte olan Onur Obuk yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE SAVRULDU

Kazanın şiddetiyle Obuk ve Ozolina savrularak yola düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrolde, Ozolina'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Ozolina'nın cenazesi, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

DİĞER MOTOSİKLETLİ ANLATTI

Kazanın ardından tedavisi tamamlanan Onur Obuk polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edildi. Obuk, geçtiğimiz gün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer yandan Obuk'un verdiği ifadede, turda arkada kalan ve yavaşlayan Sergei Khadrikov'u beklediklerini ifade etti ve Sergei Khadrikov da Tatiana Ozolina'nın tırı hatalı şekilde sollaması sonucunda önünde olan Obuk'a çarptığını ifade etti.