Asayiş

Ferdi Tayfur'un Damadı Gözaltına Alındı

Kızıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen sanatçı Ferdi Tayfur’un damadı Muhammet Aydın gözaltına alındı. Kayınbabasına sitemiyle daha önce gündem olan Aydın'a ait olduğu belirtilen ofiste yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildiği öğrenildi.

Abone Ol

Sanatçı Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, soyadı tartışması yaşamıştı. Tayfur "Soyadımı kullanma" derken, kızı ise "Yüzüm kızardı. Utandım. Tuğçe Tayfur Store bir marka. Tanımadığımız birinin soyadını gasbetmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun" şeklinde sitem etmişti.

Yaşanan tartışmalara dahil olan damadı Muhammet Aydın ise, soyadını kullanmamasına yönelik sözleri nedeniyle kayınbabasını "Senin kızın monbing yaşarken ben yanındaydım. Senin kızınla evlendim, herkese baba oldun da bize baba olamadın" şeklinde eleştirmişti. Son olarak bu videoyla hatırlanan Muhammet Aydın'ın gözaltına alındığı ortaya çıktı.

30 Eylül günü gelen bir ihbar üzerine Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin bir ofise gerçekleştirdiği aramada 2 ruhsatsız silah ele geçirildiği öğrenildi. 29 yaşındaki Aydın'ın ifadesi alındığı ve adli işlem yapıldığı, ardından serbest bırakıldığı ifade edildi.