Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Rams Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve oldukça yüksek bir temponun ortaya koyulduğu maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılar, konuk olduğu rakibini 2-1 mağlup etti ve üst üste dördüncü galibiyetini aldı. Başakşehir ise Çağdaş Atan yönetiminde ilk kez yenildi. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü attı, Benfica kazandı! Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçtiler Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü attı, Benfica kazandı! Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçtiler

Son dakika haberleri: Rams Başakşehir ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecana ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan taraf Galatasaray oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 43. dakikada Ziyech ve 50. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Başakşehir'in tek sayısı ise 64. dakikada Leo Dubois'dan geldi.

Bu skorun ardından üst üste 4. galibiyetini alan Galatasaray, puanını 13'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Başakşehir ise 3 puanla 17. basamakta yer buldu.

Galatasaray, gelecek hafta İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Başakşehir ise Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi