Spor

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki muhtemel 11'i

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak dev maçta deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'ın muhtemel 11'i...

Abone Ol

Süper Lig'in 18. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Ülker Stadı'nda yarın yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Derbinin dördüncü hakemliğini ise Cihan Aydın üstlenecek.

Ligde çıktığı 16 karşılaşmada 14 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar, 43 puan topladı. Haftaya lider Fenerbahçe ile puan puana giren Galatasaray, averajla ikinci sırada bulunuyor.

"NDOMBELE İDMANLARDA UÇUYOR"

Kontra programında Burhan Can Terzioğlu derbi öncesinde Sarı-kırmızılı takımda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Terzioğlu, Davinson Sanchez'in durumunun henüz netlik kazanmadığını belirtirken Ndombele'nin idmanlardaki performansının herkesi şaşırtığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Galatasaray'da Davinson Sanchez'in derbide oynayıp oynayamayacağı henüz belli değil. Kolombiyalı stoper derbi öncesinde yapılacak son idmanda denenecek.

Davinson Sanchez'in oynayamaması durumunda ise yerine oynayacak isim de geçen sezonun yıldızı Victor Nelsson. Bu sezon güven kaybı olsa da gerçekten çok iyi bir isim.

Tanguy Ndombele maçlarda bekleneni henüz veremedi. Ama takım arkadaşları ve teknik ekipteki kişiler kendisi için kadife bilekli ve bu kadar iyi oyuncu görmedik yorumunu yapıyorlar. Ndombele için 'İdmanlarda uçuyor' yorumu yapıyorlar. Ndombele'nin bu sezon çok düzenli süre alamadığını da hatırlatmak gerekir."

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisine şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.