Devrim KARTAL

Adana, genç yeteneklerin buluşma noktası oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları'nın Akdeniz Bölge Finali, Adana'da başladı.

G Gt 0B J Xg A A6N E H

Adana, Mersin, Hatay, Antalya, Osmaniye, Burdur, Karaman ve Isparta'dan gelen 3'er öğrenci, Türkiye finaline katılmak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Lise ve üniversite öğrencilerinin katılım gösterdiği bu etkinlik, dört gün boyunca sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

Etkinlik, Adana'nın seçkin mekanlarından Evliya Çelebi Uygulama Oteli'nde gerçekleşiyor. Yarışma, Türkiye'nin dört bir yanından gelen genç sanatçıları aynı çatı altında topluyor. Katılımcılar, müzikten resme, edebiyattan tiyatroya kadar çeşitli kategorilerde yeteneklerini sergileyerek, Türkiye genelinde düzenlenecek olan finalde yer alma şansını arıyorlar.

Sertab Erener Konserini İptal Etti, Organizasyon Şirketini Suçladı Sertab Erener Konserini İptal Etti, Organizasyon Şirketini Suçladı

G Gt 0B J X A A A Pk6K

Adana'da başlayan ve dört gün sürecek olan Akdeniz Bölge Finali'nin ardından, yarışmalarda dereceye giren yetenekler, Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye finalinde mücadele etme şansı bulacak. Bu etkinlik, genç sanatçılar için büyük bir fırsat niteliği taşıyor ve onlara ulusal bir platformda kendilerini gösterme imkanı sunuyor.

Editör: Devrim Kartal