Ahmet Sütcü

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus İlçe Müdürlüğü’ne bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. Tarsus İlçe Müdürü Memet Öztürk eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, yurtların genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

“Rol Model Kadın Buluşmaları” ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklere Karşı Mücadele “Rol Model Kadın Buluşmaları” ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklere Karşı Mücadele

Göksun Öz, ilk olarak bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından satın alınarak kız öğrencilere tahsis edilen Tarsus Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. 3289 metrekare arsa üzerine kurulan ve 2 blok, 15 kat, 120 daire ile 1624 yatak kapasitesine sahip olan yurt, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış mutfak, yemekhane, çamaşırhane, toplantı salonu, sosyal alanlar ile eğitim ve çalışma alanlarını barındırıyor. İl Müdürü Öz, yerleşmeye başlayan öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

46D6C1E2 4Ddd 4C32 B26F Cef7970F9Fd9

İncelemelerin ardından Göksun Öz, Tarsus Erkek Öğrenci Yurdu’na geçerek burada da devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yurt müdüründen yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Ahmet Sütcü