Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’de düzenlediği miting sırasında  kısa bir röportaj veren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, “Tamamıyla gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktık” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI İNŞALLAH MERSİN’DE ZAFER ELDE EDECEK”

Miting ile ilgili görüşlerini sunan MHP’li Soydan, “Değerli Mersinlilerimizle birlikte bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi büyük bir heyecanla, büyük bir şevkle karşıladık. Cumhur bizim, Mersin bizim, Türkiye bizim sloganıyla tamamıyla Mersin odaklıyız. Bugün yanımızda olan tüm teşkilatlarımıza ve değerli Mersin halkına çok teşekkür ediyorum. Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz. Cumhur İttifakı İnşallah Mersin’de zafer elde edecek” dedi. 

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Projelerinden bahseden Soydan, “Bizim üç ana başlığımız var. Bunlar bu şehrin dinamiğine doğrudan etki eden ekonomi, tarım ve turizm. Tabii ki Mersin’i Akdeniz’in Başkenti yapacak, ileriye taşıyacak birçok projemiz var. Cumhuriyeti’mizin 100.yılına yakışır şekilde 100 projemizle Mersin’in Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri sıralamasında ilk 5’te yer almasını sağlayacağız. Bu projelerin her biri şehri hak ettiği gelişmişlik noktasına taşıyacak. Ve bunu Mersin halkımız ile el ele, gönül gönüle yapacağız inşallah” şeklinde projelerini özetledi.

“MERSİN HAYALİMİZ, SEVDAMIZ DEDİK”

“Tamamıyla gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız Mersin vizyonumuzla, Cumhur İttifakı belediyeciliğine yakışır bir yol izliyoruz” diyen MHP’li aday Soydan son olarak şunları söyledi, “Ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çıktığımız bu yolun sonu, inşallah Cumhurun, Cumhur İttifakı’nın zaferi olacak.  Mersin bir turizm şehri, tarım şehri, ekonomisi oldukça canlı. Bu nedenle bu dinamikleri hareketlendirecek, Mersin’imizin her açıdan gelişmişlik seviyesini artıracak projelerimiz var.  Mersin hayalimiz, sevdamız dedik. En derinden bağlı olduğumuz şehrimiz inşallah Nisan’ın ilk sabahına Cumhur İttifakı’nın zaferiyle uyanacak.”

Boltaç: "Tarsus Köylü Pazarı Daha Nezih, Ferah ve Modern Bir Yapıya Kavuşturulacak" Boltaç: "Tarsus Köylü Pazarı Daha Nezih, Ferah ve Modern Bir Yapıya Kavuşturulacak"

Kaynak: haber merkezi