Ahmet Sütcü

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış X üzerinden yaptığı paylaşımda, Kadınların siyasi yeri ve sorunların etkili çözümü açısından yapılan seçimin önemli olduğunu vurgulayarak, “Kadınların siyasi temsili, sorunların güçlü ve etkili çözümü, partimizin temel ilke ve değerlerini daha ileriye taşımak üzere 15. Olağan Kurultayımızda CHP Kadın Kolları Genel Başkan seçimini gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

G U K12O W I A E Ly Mx
Kış, yeni göreve gelen Asu Kaya’yı ve yönetimi tebrik ederek, “Yapılan seçimde Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Osmaniye Milletvekilimiz Dr. Asu Kaya’yı ve yönetimini tebrik ediyor, partimizin kadın kollarında yeni bir dönemin başlangıcını müjdelemesini ve partimizin kadın gücünü daha da ileriye taşımasını diliyorum ” dedi.

Gülcan Kış, seçimde aday olan diğer yol arkadaşlarını da tebrik ederek, kadın hakları ve eşitlik mücadelesinde aktif katılım ve desteklerinin önemine vurgu yaptı. Kış, “Üyelerimizin aktif katılımı ve desteği, kadın hakları ve eşitlik mücadelesi, demokrasimizin güçlenmesi ve partimizin başarıya ulaşması için Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na aday olan yol arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

G U K12O Xs A A Jm R M

Kaynak: Ahmet Sütcü