Koç: 21 Mart-20 Nisan

Adım atmadan önce çok düşünmüyor olsanız da bazen bazı dürtülerin sizi durdurduğunu hissedebilirsiniz. Bunun bir sakıncasının olmadığını bilmekle beraber durduğunuz anda neler yaşayıp fark ettiklerinize odaklanın. Hissettiklerinizi, fikirlerinizi dışa vurmak konusunda kötü niyetle size engel olmayan kişileri kenarda bıraktığınızda yolunuz açık hep olacaktır. Kendinize karşı daha duyarlı olmanız ve ölçüsüz adımlar atmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal alanda yaşadığınız belirsizlikler kontrolden çıkabilir. Kendi kişisel konularınız ve eve ait sorumluluklar üzerinde durmak için uygun bir dönemdesiniz. Fedakarlık yapmanız gereken konular önünüze çıkabilir. Sezgilerinizin güçlendiğini hissedebilirsiniz. Bugünlerde kendi değerinizi görmek için bilinçli bir çabaya gerek var. Durup dengeyi nasıl kurmak istediğinize dair düşünmeye ihtiyacınız olacak.

Boğa: 21 Nisan-21 Mayıs Sosyalliğin getirdiği yorgunluk, aldığınız keyiften fazla oluyorsa buraya bir sınırlama getirmeniz gerekebilir. Kendinizle baş başa kaldığınızda hissettikleriniz veya mücadelesini verdiğiniz her şey için bunu yapmak durumunda olduğunuzu bilmelisiniz. Artık olmayanı zorlamanın değil, olanı anlayıp devam etmenin idrakine varmalısınız. Daha fazla iyimser ve verici olacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Dostluklarınıza daha sıkı sarılacak, onların beklentilerine karşı duyarlı yaklaşacaksınız. Daha geniş topluluklara hitap edecek çalışmalarda öne çıkmanız istenebilir. Ancak başkalarının koyduğu kurallara uymanız gerekebilir. İş ortamında sizi zorlayan konular ve çalışma hayatınız biraz yorucu olacaktır. Bugünlerde kusurlarınız gözünüze bir iken bin görünebilir. Hepimizin kusurları vardır kendinizi bu hal içerisinde görerek sevmeniz çok önemli.

İkizler: 22 Mayıs-21 Haziran Bugün özellikle dikkatlisiniz sevgili İkizler. Başkalarına yardım etmekten veya onları desteklemekten keyif alabilirsiniz ve bazen biraz aceleye getirilmiş veya yoğun olsa da konuşmalar çok verimli olabilir. Öğrenmek, öğretmek ve paylaşmak için harika bir formdasınız ve üzerinizde oldukça fazla zihinsel heyecan olabilir. Başkaları size ayak uyduramıyor gibi görünebilir ancak bağımsız olarak çalışabilirseniz çok şey başarabilirsiniz. Bununla birlikte, etkileşimleriniz motive edici ve teşvik edicidir. Olumsuzluğu arkanızda bırakma konusunda sabırsızsınız ancak bunu yapmaya çalışırken biraz karışıklığa neden olabilirsiniz. Fikirleriniz ne kadar heyecan verici olsa da, ilerlemektense planlamak ve tasarlamak için daha iyi bir zaman. Kazançlarınızı arttırma konusunda, yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Plüton, para evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.

Yengeç: 22 Haziran-23 Temmuz Kendinizi ne ile beslerseniz fiziksel olarak bunun sonuçlarıyla karşılaşırsınız. Dolayısıyla sağlıklı ve bunu koruyabileceğiniz seçimler yapmalısınız. Bu bilgiyi, hem hayatınızı kurduğunuz kurallara hem de çalışma hayatınızla ilgili pürüzlere de uyarladığınızda sorunların çözümünün o kadar zor olmadığını fark edeceksiniz. Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentilerle ilgili harekete geçmenizi gerektirecek yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Bu günlerde ortaklaşa konular veya ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın. Etrafınızı besliyor, büyütüyor ve yardım ediyorsunuz ama bazı noktalarda kendi değerinizi görmezden gelerek haddinden fazla fedakarlık yapabiliyorsunuz.

Aslan: 24 Temmuz-23 Ağustos Çevrenizdeki ya da ailenizdeki kişilerin söylemlerine fazlaca takılabilirsiniz. Haklılık paylarının olabileceğini düşünmekle kendinizi zorla haksız çıkarmaya çalışmak arasında bir fark olduğunu hatırlamalısınız. Bugün kendinizle ve bireysel sorumluluklarınızla, isteklerinizle vakit geçirmek daha sağlıklı düşünebilmek ve hareket edebilmek noktasında sizi destekleyecektir. Bugün ortaklaşa maddi konularda biraz dikkatli olmaya çalışmalı, gereğinden fazla beklentiye girmemelisiniz. Özellikle ortak sorumlulukların artabileceği koşullara karşı yeni çözümler bulmanızda fayda var. Eşin para durumunda yaşanan dalgalanmalar sizi zorlayabilir. Bir yandan da borçlarınızı düzene koymak için kaynak arayışına girebilirsiniz. Kendi birikimlerinizi kullanarak yeni bir anlaşma yapmaktan sakınmalısınız. Bazı konularda karar alabilir ya da uygulamaya geçebilirsiniz. Bu karar alma ya da uygulamaya geçme hali ile beraber bilgi de sizinle birlikte gelebilir.

Başak: 24 Ağustos-23 Eylül Sevgili Başak, sonuçlara varmak veya değerli bir şeyler öğrenmek için iyi bir konumdasınız. Bilginizi uygulamaktan heyecan duyabilirsiniz. Bilgiye olan açlığınızı doyurmak da gündemde olabilir. Kişisel çekiciliğiniz oldukça yüksek. Motivasyon düzeyleri mükemmel. Aynı zamanda, özel birine daha fazla hareket alanı bırakmaya hazırsınız ve ilişki odaklı bir tema devreye giriyor. Rutin olmayan deneyimlere olan ihtiyacınız yürürlükte. Ufak tefek sıkıntılarla boğuşuyor olabilirsiniz ve net bir şekilde düşünme ya da olanları görme şansını bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bir konuşma veya birinin bakış açısı sizi sakinleştirmeye yardımcı olabilir. Birinin size karşı olan sabrını ve dikkatini takdir edeceksiniz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

Terazi: 24 Eylül-23 Ekim Fiziksel olarak yorgun hissetmeniz hem günlük akışınıza hem de ilişkilerinize etki edebilir. Bugün önemli işleriniz ve görüşmeleriniz varsa herhangi bir sebep yüzünden ertelemek yerine bunları halletmeye çalışmanız, hem motivasyonunuzu yeniler hem de sizi biriken işlerden korur. Sağlığınızın ilk dostu sizin olumlu tavırlarınızdır. Bugün günlük hayatınız ve rutinlerinizde biraz planlı olmaya çalışmanızda fayda var. Tamamlanması gereken konularda çok akıcı ilerlemenize rağmen, detaylı işler yorucu ve bunaltıcı olabilir. Ancak sizi harekete geçiren ve verimlilik kazanacağınız konular da karşınıza çıkabilir. Yaratıcı yanlarınızı kullanarak çok iş çıkarabilirsiniz. Size hizmet verenlerle ilgili sorunları, daha fedakar davranarak aşmanız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda oluşacak yeni haberler neticesinde kendinizi iyi hissedebileceksiniz. Bugünlerde beklediğiniz eski partnerin dönüşü ile gününüz neşelenebilir.

Akrep: 23 Ekim-22 Kasım Sizin için önemli olan konuları ve insanları bırakmakla ilgili sorun yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Defalarca aynı noktaya dönmek yerine bu kez bunu çözmeye gerçekten odaklanmalısınız. Hayatınızda yeni bir şeylerin olması için bunlara yer açmaya dair çabalarınızın olması, ailenizde ve sosyal çevrenizdeki konuları da olumlu yönde etkileyebilir. Kendi keyiflerinize yönelik konularla ilgilendiğiniz bir gündesiniz. Haftanın ilk günü hayatın olumlu yanlarını paylaşmaya, sevdiğiniz için fedakarlık yapmaya açıksınız. Bir arada olacağınız ortamlar yaratmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde, çocuklarla olan paylaşımlarda keyifli zamanlar geçirmeniz söz konusu olabilir. Spekülatif bir konuda girişim yapmak isteyebilirsiniz. En az riskle küçük bir heyecan yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde beğenmediğiniz noktalar bağlamında konuşmayı ertelememeniz gereken bir gündesiniz. Bazı sözler vermek zorunda kalabilirsiniz.

İsrail Ordusundan Beyrut'a Saldırı İsrail Ordusundan Beyrut'a Saldırı

Yay: 23 Kasım-22 Aralık Sevgili Yay, bugün kendinizi bazı noktalarda aşırı uyarılmış hissedebilirsiniz ancak yeni fikirlerle uğraşmak için iyi bir zaman. Önceliklere ilişkin içgüdüleriniz güçlüdür ve önceden kafa karıştırıcı olan durumlar çözülebilir. Önemsediğiniz bir kişiyle iletişim hatlarını açmak bunu güçlü bir şekilde anlayabilir ve anlaşmazlıklar mümkün olsa da farklılıklarınızdan çok şey öğreniyorsunuz. Eski fikirleri, projeleri veya planları büyük bir başarıyla yeniden çalışıyor olabilirsiniz. Hedef belirlemek motive edici olabilir. İnsanlar artık destek ve tavsiye için size doğal olarak gelme eğiliminde. Bugün organize etmeyi ve kategorilere ayırmayı hedefleyebilirsiniz, böylece daha sonra daha bilinçli bir karar vermek için ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

Oğlak: 23 Aralık-20 Ocak Hayatınızdaki insanların motivasyonları sizin üzerinizde etkili olduğu gibi siz de aynı etkiyi başkaları üzerinde uyandırabilirsiniz. Bununla ilgili geri dönüşler alabilir, bunları değerlendirerek yapabilecekleriniz ve artık bırakacaklarınız konusunda yeni bir sınır çizebilirsiniz. Aile meclisinde yapılacak konuşmalarda önce düşünüp sonra sözlerinizi sıralamak yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. Duygusal açıdan rahat ve keyifli bir günle haftaya başlıyorsunuz. Kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyabilir, yakın çevrenizle ilişkilerde olumlu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilere yansıyan olumlu diyaloglar söz konusu. Yolculuklar, işle ilgili anlaşmalara dikkat çeken gelişmeler beklediğiniz fırsatları getirecektir. Alacağınız haberler size moral verebilir ve keyfinizi yerine getirebilir. Kırmızı çizgilerinizi belli etmek anlayış görüp görmeyeceğinizi anlamanız için çok önemli. İlişkilerde dizginleri vermek hayatınızdaki günlerin kaybına neden olabilir.

Kova: 21 Ocak-19 Şubat Sevgili Kova, bu zihinsel keskinlik için güzel bir gün. Bir durumun daha fazla katmanını görüyorsunuz. Ekstra zihinsel çaba gerektiren her şeyde olduğu gibi araştırma özellikle tercih edilir. Ayrıntılara kapılabilir ve sorunlara çözüm bulma konusunda heyecan duyabilirsiniz. Ayrıca birisiyle yaşanan bir anlaşmazlığı çözmek için adımlar atacağınız bir gün de olabilir. Meraklıysanız ve biraz zihinsel uyarım arzuluyor olsanız da bugün işleri güvenli bir şekilde oynamak isteme eğilimindesiniz. Bu çatışmayla, biraz huzur bulmayı ve kendini ifade eden eğlencenin keyfini yaratıcı bir şekilde birleştirmeye motive olabilirsiniz. Acele etmek yerine meselelere özel dikkat göstermek, uzun vadede daha iyi beklentilere yol açar. Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn'den destek alıyorsunuz. Daha kararlı ve mantıklı düşünmeye başladınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

Balık: 20 Şubat-20 Mart Sevgili Balık, bugün fikirlerinize her zamankinden daha fazla duygusal açıdan bağlısınız ve bu sizi zaman zaman biraz savunmasız hissettirse de duygularınızla iyi bir bağınız var. Bugün, farkındalıklarınız ve etkileşimleriniz aracılığıyla, kendinizi anlama şansınızın artması güçlüdür. Tartışmalar mümkündür veya şu anda fikir ve inançlarla ilgili bir takım şeyler olabilir ancak bu sizi hayal kırıklığına uğratmak yerine teşvik eder. Bugün meşgul olmayı isteme eğilimindeyken, başkalarıyla ve kendinizle iyi ilişkiler geliştirmek, onarmak ve geliştirmek için her fırsatı değerlendirin. Ayrıca işle ilgilenmek veya belirli bir projeyi sürdürmek konusunda heyecanlanabilirsiniz. Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.


Kıbrıs Gazetesi

Editör: Haber Merkezi