'Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 21Eylül'de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? 21Eylül 2023 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylar aşağıda. İşte günlük burç yorumları 21Eylül 2023 Perşembe!'

Koç: 21 Mart-20 Nisan Hayatı ileriye bakarak yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla geride kalan ve kalması gereken konular için kendinizi daha fazla zorlamamalısınız. Bugün hukuksal konularda geri dönüşler alabilir, sosyal mecralardaki işleriniz için bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz. Günü angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz. İş konularda atışmaların ortasında kalmamaya çalışın. Bugüne iyi tarafından bakmak zor gelebilir sana. Bir şeyler seni ekstra zorlayabilir. Enerjini ve hevesini kaybedebilirsin. O yüzden günü çok zorlanmadan geçireceğin şeylere odaklanmak daha iyi olacak senin için.

Boğa: 21 Nisan-21 Mayıs Özlem duygunuzun ağır bastığı bir gün olacak. Telefonla yapacağın birkaç görüşmeyle bu duygunuzu bir nebze olsun giderebileceksiniz. Haksızlığa tahammül edemeyerek kendinizi yıkıcı tartışmaların içinde bulacaksınız. Yakın akrabalarınızın tavırları, onları epey eleştirmenize neden olacak. Fikirlerinizi açık yüreklilikle ve samimiyetle dile getirmeniz oldukça ilgi çekecek. Korkunun faydasının olmadığını daha önce deneyimlediniz. Bugün bu deneyimleri kullanarak kendiniz için neler yapabileceğinize bakmalısınız. Abartılı tepkiler ya da umursamazlıklar bazı sorunları büyütebilir, bugün herkes için ve kendiniz için iyi olanın peşinden gitmelisiniz. Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

İkizler: 22 Mayıs-21 Haziran Küçük ayrıntılardan ve tespitlerinizden arınamıyorsunuz. Sürekli eleştirel tavrınız çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sonradan üzülmemek için bazı insanlarla aranıza mesafeyi şimdiden koymanız gerekebilir. Özellikle çalışma arkadaşınızın ya da ortağınızın bazı davranışlarını uyarmak zorunda kalacaksınız. İkili ilişkilerle ilgili kafanıza takılan noktaları paylaşmayı seçmelisiniz. Her şeyin üzerinde fazlaca durmanın size bir katkısının olmadığını fark ettiğinizde bazı şeylerin sorun bile olmadığını görebilirsiniz. Günü yaşamaya ve bunu bütün günlerinize taşımaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

Yengeç: 22 Haziran-23 Temmuz Uyku sorunlarınız karşısında bilinçsizce hareket etmek yerine bir doktorla görüşmeniz faydalı olabilir. Ama en iyi tedavi bile olsa yanıt vermediğinizde hiçbir şeyin işe yaramayacağını unutmamalısınız. Bugün kendinizi toparlayabilmek adına yaşadığınız yeri düzenlemek ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemli olacaktır. Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır. Etrafındaki insanlarla daha uyum içerisinde olabileceğin bir gün olabilir bugün. Çevrende olan bitene ve insanlara daha dikkatlice odaklanabilir, bir şeyleri daha iyi anlayabilirsin. Çevrende yaşananları daha rahat kontrol edebileceğin ve bu konuda kendini rahatlatacağın bir gün olabilir bugün.

Diyarbakır’da nefes borusuna yiyecek kaçan öğrenci, öğretmenin “Heimlich manevrası” ile kurtarıldı. Diyarbakır’da nefes borusuna yiyecek kaçan öğrenci, öğretmenin “Heimlich manevrası” ile kurtarıldı.

Aslan: 24 Temmuz-23 Ağustos Duygusal konularda bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bir şeyleri zorladığınızı fark ettiğinizde artık bunu devam ettirmemeniz gerektiğini de anlayacaksınız. Kendinizi nasıl bir mutluluğun içinde hayal ediyorsanız ona göre bir adım atmalısınız. Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir. İletişimsel problemleriniz ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızı ve partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz. İş tekliflerini değerlendirmek için uygun olmayabilir. Çevrendeki insanlara yardımcı olmak bugün sana kendini iyi hissettirebilir. Sevdiğin kişilere veya direkt olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğün insanlara iyilikler yapmak sana farklı bakış açıları kazandırabilir. Çevrende daha çok hayrın dokunabilir bugün.

Başak: 24 Ağustos-23 Eylül Aile büyükleriyle aranızdaki sorunları artık aşmaya çalışmalısınız. Üzerinde durmaya devam ettikçe ya da her konuyu aynı yere bağladıkça hiçbir yere varamayabilirsiniz. Evinizde kalmak, işlerinizi buradan yürütmek ve kendinize ait bir alan oluşturmak stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir. Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz. Her gördüğüne ve duyduğuna direkt olarak inanmamalısın. Çevrendeki insanlar seni yanıltabilir.

Terazi: 24 Eylül-23 Ekim Kullandığınız araçların bakımıyla ilgilenmek, kendinizi güvende tutmak için bazı işleri artık ertelememelisiniz. Bugün zamanınızı hep elinizin altında olan eşyalara ayırmak, size bazı insanlardan daha iyi gelebilir. Bu sayede keyif aldığınız durumları yeniden hatırlayıp ona göre yaşamanız da kolaylaşacaktır. Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde kafanızı kurcalayan durumlar olabilir. Sabah saatlerinde bazı yazım hataları mail aksaklıkları olabilir. Gün içerisinde önemli şeyleri dikkatinizi vererek yapın. Yavaşlamayı da öğrenebilirsiniz.

Akrep: 23 Ekim-22 Kasım Muhteşem, mucizevi ve güvenli bir sabaha uyanacaksın. Gelecekle ilgili planlar yapabilirsin çünkü artık kazandığın bir zaferle birlikte müjdeli haberler seni bekliyor. Bir konuda insanlara karşı güçlü ve lider olduğunu kanıtlıyorsun. Hayatındaki bir kadın figürü senin için çok önemli. Bu figür anne, sevgili veyahut da dişicil herhangi bir aile büyüğünün enerjisi olabilir. Değer verdiğin bir patronundan önemli ve güzel bir haber alabilirsin. Değişen birçok ruh haline rağmen günün sonunda mutlu olarak uyuyacaksın. Bugün çevrenizdekilerin söylediklerine aldırış etmeyeceksiniz. İçinizden geldiği gibi hareket ederken başkalarının sözlerine göre hareketlerinizi kısıtlamak size göre değil. Akşamüzeri arkadaşlarınızla bir araya gelerek eski günleri anacaksınız. Zamanın çabucak geçtiğini ve hayatlarınızın gösterdiği değişimi irdeleyeceksin. Parasal konuların sizin için bir çıkmaz olmaması için daha önceki metotları doğru analiz etmenizde fayda var.

Yay: 23 Kasım-22 Aralık Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz. Bugün ufak bir dinlenme süreci olabilir sizler için. Pratikliğinizi sergilemeyi ilerleyen günlere bırakabilir ve yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bugün her şey uyum içerisinde geçmeyebilir. Bazı konularda zorlanabilirsin. Bir şeylerin senin inadına hareket ettiğini düşünmen de olası. Bu tür konularda yapıcı kalmaya çalışman, ne kadar zor olsa da senin için en iyisi olacak. Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına oldukça olumlu yaklaşımlarınız var.

Oğlak: 23 Aralık-20 Ocak Bugün belirli bir proje veya yön hakkındaki duygularınızı ön plana çıkarıyor. Gün etrafınızdaki duyguları yükseltir ve özellikle yakın çevrenizi ve iletişiminizi etkiler. Eğitim veya seyahatle ilgili bir dönüm noktasıyla ilgili telaşlı bir faaliyet odakta olabilir. Son zamanlarda ayrıntılara veya günlük işlere dikkat edilmediyse artık planlarınızdaki boşlukları göreceksiniz, bu da onları düzeltmenize yardımcı olacaktır. Yeni farkındalık, tam görüş alanına giren her şeyle doğrudan başa çıkmanıza olanak tanır. Anlaşılmak için güçlü bir arzu hissedebilirsiniz! Belirli bir proje veya yön hakkındaki hisleriniz inkar edilemez. Bu duygular son derece gerçektir ve biraz işlenmeye ihtiyaç duyarlar. Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kova: 21 Ocak-19 Şubat Bugün kiminle ne konuştuğunuza daha çok dikkat etmeniz gerekecek. Özellikle yüksek mevkide bulunan kişiler iyi niyetle yaptığınız esprilerden başka anlamalar çıkarabilirler. İşinizden memnun değilseniz, yeni bir iş teklifi almanız önümüzdeki günlere dair planlarınızı değiştirecek. Kişisel bakımınıza zaman ayırmak isteseniz de ev ile ilgili düzenlemelerden fırsat bulamayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde sizden bazı beklentiler olabilir, bunların gerçekleştirilmesi için öneriler alabilirsiniz. Bunlara kulak vermeniz fark etmediğiniz durumların düzeltilmesine yardım edebilir. Sizin için bir pürüz oluşturmayacak, oluştursa da zaman kaybettirmeyecek her şeyle yakından ilgilenmelisiniz. Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

Balık: 20 Şubat-20 Mart Kariyerinizi düşünebilir, nasıl bir sistemle ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Bu da size görüşmelerinizi, iş yapma biçiminizi düzenleme konusunda bazı fırsatlar tanıyabilir. Duygusal kararlar verip sonrasında pişman olmamak için içinde bulunduğunuz durumu fark ederek ilerlemelisiniz. Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin. Bu aralar karamsar olduğunuz bazı konularda ilham alabilir ya da başkalarının desteğini görerek umutlanabilirsiniz. Tartışmalara dikkat etmelisiniz. Bugün hayatında yaşanan yeni durumlar canını sıkabilir. Senin aldığın kararların dışında yaşanan durumlar seni biraz zorlayabilir. Ancak hayata daha esnek yaklaşman gerekecek. Bazı konularda gereksiz yere kendini zorlayabilirsin.

Editör: Haber Merkezi