• 18-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,09
  • ALTIN 2.978,28
  • BİST100 9.002
  • BTC 67.800

Atlet Haberleri

atlet haberleri ve güncel atlet gelişmeleri, atlet ile ilgili tüm video, atlet fotoğrafları ve atlet haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Mersinli milli atlet Ersu Şaşma 5.85 metrelik atlayışıyla olimpiyat 5.’si oldu.

Özel Haber

Rabiya Çiçek, Avrupa U18 Şampiyonasında cirit atma branşında 54.52 metre ile üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Özel Haber

Avrupa 3'üncüsü Mersinli Milli Gurur Ersu Şaşma, sırıkla atlama branşında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi temsil edecek.

Özel Haber

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda sırıkla atlama finalinde yarışan Mersinli milli sporcu Ersu Şaşma, büyük bir başarıya...

Özel Haber

İtalya'nın başkenti Roma'da devam eden Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Sırıkla Atlama yarışında Ersu Şaşma, finale kalma başarısı gösterdi.

Özel Haber

Mersinli Milli Atlet Mikdat Sevler, Josef Odlozil Memorial'da 110 Metre Engellide Bronz Madalya Kazandı

Almanya'nın 26. Anhalt Meeting yarışmasında, Türk milli atlet Ersu Şaşma sırıkla atlamada 1. olarak büyük bir başarı elde etti. 5.82...

Mersinli milli atlet Muhammed Khalvandi, Japonya'nın Kobe şehrinde düzenlenen IPC Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak dünya ikincisi oldu.

Mersinli atletler Ersu Şaşma ve Mikdat Sevler, İskoçya'daki Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekler.