• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Dışişleri Haberleri

dışişleri haberleri ve güncel dışişleri gelişmeleri, dışişleri ile ilgili tüm video, dışişleri fotoğrafları ve dışişleri haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba'nın istifasını sunduğu açıklandı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, 'hükümeti güçlendirmek için' hükümette değişiklikler yapıldığını söylemişti.

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yoğun diplomasi trafiği kapsamında son 2 ayda aralarında devlet ve hükümet başkanlarının da olduğu 71 temasta...

Siyaset

Dışişleri Bakanlığı, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen suikast sonucu öldürülmesini kınadı.

Siyaset

Dışişleri Bakanlığı, Etiyopya’da meydana gelen toprak kaymasında 200’den fazla kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Genel

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan...

Özel Haber

UEFA tarafından bozkurt işareti yaptığı için Merih Demiral'a 2 maç ceza verilmesiyle ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı, "Esefle karşılıyoruz" dedi.

Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsviçre temasları çerçevesinde Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi.

Genel

Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlık yasasının yürürlüğe gireceğini hatırlatarak, "Almanya Türk Toplumu üyeleri artık Alman vatandaşlıklarını koruyarak Türk vatandaşlıklarını yeniden kazanabilecek" dedi.

Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.

Siyaset

Dışişleri Bakanlığı tarafından, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly’nin Türkiye’yi ziyaret edeceği duyuruldu.

Siyaset

Dışişleri Bakanlığı tarafından, Avusturya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg’in Türkiye’ye geleceği duyuruldu.

Genel

Vakıf ile özellikle emekli olan diplomatların bilgi ve tecrübelerinin gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor.