• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Iskenderun Haberleri

iskenderun haberleri ve güncel iskenderun gelişmeleri, iskenderun ile ilgili tüm video, iskenderun fotoğrafları ve iskenderun haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde altınları için komşusunu öldüren şahsın, 40 yaşındaki Reşa'yı kahve içmeye davet edip, ardından sopayla döverek öldürdüğü ve...

Asayiş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Suriye uyruklu H.H. (25), taciz ettiği iddia edilen yine Suriyeli uyruklu kadının yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Asayiş

6 Şubat depremlerinde İskenderun'daki evinin enkazından sağ çıktığı belirtilen Merve Ateş'in Çankaya Mezarlığı'na gömüldüğü ortaya çıktı. Ateş'in ailesine bilgi verildi.

Yurttan

Hatay’ın İskenderun ilçesindeki konteyner kentte yaşayan vatandaşlara ve görevli personellere yangın güvenliği eğitimi verildi.

Yurttan

Depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar, 04.17'de yapılan anma programıyla anıldı.

Yurttan

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 65 kişinin hayatını kaybettiği Sahil Apartmanı’nın aylar sonra ortaya çıkan yerle bir olma anına ait güvenlik kamerası...

Asayiş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde seyir halindeyken motor kısmı alev alan otomobildeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Hatay’ın İskenderun ilçesinde denizden tutulan balon balığını tüketen aynı aileden 2'si çocuk 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurttan

Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatandaşlar, Pençe-Kilit Harekatı bölgesine yapılan hain saldırıda şehit olan 12 asker için yürüyüş yaptı.

Çevre

Suyun bir buçuk metreyi bulduğu İskenderun kent merkezinde, AFAD vatandaşları botla kurtarıyor

Asayiş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kamyonet alev alev yandı.

Çevre

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, depremden sonra sahil şeridinde zeminde yaşanan çökme ve sıvılaşma sonrası deniz taşkınları nedeniyle sahil şeridi yine su...