• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Reklam Haberleri

reklam haberleri ve güncel reklam gelişmeleri, reklam ile ilgili tüm video, reklam fotoğrafları ve reklam haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Kamu bankalarının geçen yıl ismi açıklanmayan kurumlara verdiği reklam ve ilanların gideri 3,7 milyar TL’yi buldu.

Gündem

Resmi Gazete’de "Çeşitli İlanlar" başlığı altında yayımlanan karara göre, X platformuna uygulanan reklam yasağı kaldırıldı.

Yaşam

Birçoğumuzun uyumadan önce baktığı son şey ve uyandıktan sonra baktığı ilk şey cep telefonu. Akıllı telefonlarla neredeyse 7/24 iç içe...

Genel

Reklam Kurulu 185 adet dosyadan 157’si mevzuata aykırı bulunurken söz konusu reklam ve ticari uygulamalar hakkında durdurma cezası ile birlikte...

Genel

Araştırmaya göre; katılımcıların 48'i yüksek düzeyde dijital mecra kullanıyor ve internet kullanan her 10 kişiden 4'ü bir mal ya da...

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı aralık ayında toplam 21 milyon 591 bin TL, 2023 yılında ise 114 milyon 139 bin TL ceza kesildiğini...

Ekonomi

Reklam Kurulu, tüketiciyi aldatıcı ve yanıltıcı tanıtım yapan firmalara 2023 yılında toplam 114,1 milyon lira idari para cezası uyguladı.

Magazin

Şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, yıllar önce bir teknede çekilen görüntülerinin ardından kendisine sütyen markasından teklif geldiğini açıkladı.

Gündem

İspanyol giyim markası Zara, yayınladığı reklam fotoğraflarına gelen tepkilerin üzerine kampanyanın Temmuz ayında tasarlandığına dair bir "özür mesajı" yayınladı.

ABD'li milyarder Elon Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu X'e reklam vermeyi bırakan şirketlere tepkisini küfürlü sözlerle gösterdi.

Gündem

Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından gelen 10 milyon + 1 daire teklifini neden reddettiğini açıkladı.

Markalar artık reklamlarını sanal gerçeklik üzerinden 3 boyutlu reklamlara dönüştürmeye başladı.