• 18-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,09
  • ALTIN 2.978,28
  • BİST100 9.002
  • BTC 67.800

Saadet partisi Haberleri

saadet partisi haberleri ve güncel saadet partisi gelişmeleri, saadet partisi ile ilgili tüm video, saadet partisi fotoğrafları ve saadet partisi haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Siyaset

Saadet Partisi Grubu’nun Meclis’e sunduğu "Kanunsuz ve Adaletsiz Vergiler ile Hayat Pahalılığı" önerisi üzerine İYİ Parti Grubu adına konuşma yapan...

Gündem

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan 94 yaşında hayatını kaybetti.

Gündem

Saadet Partisi, Bahçelievler'de seçim çalışması yaptıkları sırada partililerin bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.

Siyaset

Saadet Partisi, Beyoğlu, Bayrampaşa, Kadıköy, Kağıthane, Şişli, Sultanbeyli ve Esenler ilçelerindeki belediye başkan adaylarını duyurdu.

Siyaset

Saadet Partisi, Elazığ, Uşak, Isparta, Trabzon ve Isparta illerinin belediye başkan adaylarını duyurdu.

Siyaset

Saadet Partisi, sosyal medya hesaplarından 31 Mart yerel seçimler öncesi belediye başkanlarını 3 Şubat'ta tanıtacağını duyurdu.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de grup oluşturabilmesi için Saadet Partisi'ne geçen Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hakkında açıklama yaptı.

Gündem

CHP Milletvekili Ali Fazıl Kasap Saadet Partisi’ne geçti. Dilekçe TBMM Genel Sekreterliği’ne verildi. Saadet Partisi’nin vekil sayısı yeniden 20 oldu.

Gündem

Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesinin ardından Saadet Partisi'nin grubu da düşmüş oldu. Grup kurabilmek için 20 vekil şartı...

Gündem

Son dakika haberi... TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kalp krizi geçiren Saadet Partisi (SP) Milletvekili Hasan Bitmez’i...

Gündem

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, TBMM'de basın açıklaması yapıyor.