Gamze Nur Yavuz

Küçük Cebrail Umut Işığı Arıyor Küçük Cebrail Umut Işığı Arıyor

CHP'nin dün açıklanan belediye başkan adayları listesinde yer bulamayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bağımsız adaylığını ilan ederek, "Bağımsız Tarsus Hareketi"ne başladığını duyurdu. Bozdoğan, bu kararını sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir dizi paylaşımla kamuoyuna açıkladı ve bugün çalışmalarına başladı.

GDjf29PaQAARIHs

Bağımsızlığını ilan eden Bozdoğan, yayınladığı mesajda, "GÖLGEDE DURANIN GÖLGESİ OLMAZ... GÜNEŞİ ZAPT ETMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ... HAZIR OL TARSUS; BAĞIMSIZ TARSUS HAREKETİ’NE BAŞLIYORUZ..." ifadelerini kullandı. Bu duyuru, Bozdoğan'ın politik kariyerinde yeni bir sayfanın başlangıcı olarak görülüyor.

GDjf28hXgAAFSJ0

Haluk Bozdoğan, bugün itibarıyla hareketin ilk çalışmalarına başladı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, ziyaretlerine dair fotoğraflar paylaşarak, Tarsus halkıyla birebir iletişim kurmayı amaçladığını gösterdi.

GDjf28iWsAEowC1

Önümüzdeki günlerde, Bozdoğan'ın bu yeni hareketi ile ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Tarsus halkının bu yeni girişime nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

Kaynak: Gamze Nur Yavuz