Özel Haber

Hatayspor’un Yeni Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Ökkeş Demir'i Ziyaret Etti

Hatayspor'un yeni Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Başkan Mıstıkoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu 2024-2025 Sezonu'nda Hatayspor'un maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu ve Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan tesisin, kulübün kullanımına açılması dolayısıyla İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür etti.

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Demir, "Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketi sonrasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda deprem bölgelerine yardımlar gönderdik. İlimizde bulunan 21 tesiste yaklaşık 15 bin vatandaşımızı misafir ederek yaralarına bir nebze olsun merhem olmaya çalıştık” dedi.

6 Şubat depreminin ardından yeni sezon maçlarını Mersin’de devam edecek olan Hatayspor için de desteklerini ve gerçekleştirilen faaliyetleri dile getiren Ökkeş Demir, “Yaşanan felaketten sonra TFF 2023-2024 sezonu maçlarını Mersin'de oynayacak olan Hataysporumuz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte Erdemli Atış Poligonu yanında yapı tamamlanarak Hatayspor'un kullanımına açılan tesisi hayata geçirdik. Aynı zamanda geçen sezon olduğu gibi bu sezonda TFF Süper Lig 2024-2025 sezonunda da maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumunda da hazırlıklarımız devam ediyor. Hatayspor'a TFF Süper Lig 2024-2025 sezonunda yürekten başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan'ın da katıldığı ziyaretin sonunda Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Mersin Gençlik ve Spor  İl Müdürü Ökkeş Demir'e bordo-beyazlı kulübün formasını hediye etti.