Özel Haber

Hayal Funda Önder Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Oldu

Mersin'in Yenişehir ilçesinde önemli bir değişiklik yaşandı. Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hayal Funda Önder, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. Mersin’de ilk kadın İlçe Emniyet Müdürü olma unvanını kazanan Önder, hem görevdeki tecrübesi hem de halk arasında kazandığı güvenle dikkat çekiyor.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Hayal Funda Önder, emniyet teşkilatındaki uzun yıllara dayanan deneyimi ve bilgi birikimi ile tanınıyor. Daha önce çeşitli illerde ve farklı görevlerde başarıyla görev almış olan Önder’in, Yenişehir’de de etkili bir yönetim sergilemesi bekleniyor. Özellikle toplumsal güvenliği artırma ve halkla ilişkiler konusundaki projeleri merakla bekleniyor.

Yenişehir halkı, Önder’in atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, ilçede son dönemde artış gösteren hırsızlık ve asayiş sorunlarına karşı etkili çözümler bekliyor. Önder’in bu sorunlara yönelik geliştireceği stratejiler ve uygulamalar şimdiden ilgiyle takip ediliyor.

Hayal Funda Önder Kimdir?

Hayal Funda Önder, 1971 yılında Malatya'nın Hekimhan ilçesinde doğdu. 1995 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Önder, Ankara, Batman, Sakarya, Diyarbakır ve Mersin’de çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olan Önder, evli ve 1 çocuk annesidir.