Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Kurum’u ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kabul etti.

Abone Ol

BAKANLIKTA 1,5 SAATLİK GÖRÜŞME

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ağırladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İmamoğlu'nun talebi doğrultusunda gerçekleşen bu görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Bakanlığımızda misafir ettik. İstanbul'un depreme karşı hazırlığı, kentsel dönüşüm projeleri ve Boğaz'ın doğal zenginliklerinin korunması gibi önemli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerle bu tür istişarelerimiz devam edecek."

BAKAN MURAT KURUM: İSTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK

Bakanlıkta gerçekleşen kritik görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bakanlığımızda kabul ettik. Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz'ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerle istişarelerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.