Gündem

İmamoğlu'ndan seçim açıklaması: Aday olacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Küçük Ölçekli Balıkçılara Koruyucu Donanım Malzemesi Dağıtımı Töreni"nde bir kez daha yeniden aday olacağı mesajını verdi.

Abone Ol

İmamoğlu, “Enflasyonun tavan yapmasına rağmen, yaptığımız birçok hizmetin engellenmesine rağmen ne oluyor? Bizim bütçemizden bereket fışkırıyor. Biz hizmetlerimizi onun için büyütüyoruz. Hedefimiz de 2024’te 5 yıl daha yetki almak. 2029’da da almak, 2034’te de almak” dedi.

İBB, İstanbullu balıkçılara destek vermeye devam ediyor. İBB'nin düzenlediği “Küçük Ölçekli Balıkçılara Koruyucu Donanım Malzemesi Dağıtımı Töreni”, CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Küçük ölçekli balıkçıların talepleri doğrultusunda tekne bakım malzemesinin yanı sıra balıkçılara, balıkçı tulumu ve balıkçı çizmesinden oluşan koruyucu donanım desteği de verilmesine ilişkin tören, Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi’nde düzenlendi. Törende, sırasıyla; kadın balıkçı Necla Köseoğlu Yazıcı, Beykoz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Zeki Demirtaş, İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdoğan Kartal ve İmamoğlu birer konuşma yaptı. 

“BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ"

Konuşmasına başlarken bugünün 24 Kasım Öğretmenler Günü olduğunu hatırlatan ve "Buradan bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Onların sayesinde biz, bugün buradayız. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygıyla, minnetle eğiliyoruz" dedi. 

ÇOK ŞÜKÜR İSRAFTAN, RANTTAN BU ŞEHRİ KURTARDIK

Halk Süt, Halk Bakkal ve 0-4 yaş arası bebeği olan annelere ücretsiz toplu ulaşım imkanı tanıyan Anne Kart uygulamaları gibi hizmetleri bu anlayışla yerine getiriyoruz. 2019 seçim meydanlarında, en az iki-üç kez, ‘Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun’ diye Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul'da bana sormuştu. Ben de ona cevap vermiştim. Aynı şeyi devam ettiriyoruz. ‘Vallahi de billahi de milletin parasını millete dağıtıyoruz.’ Bu kadar net. Çok şükür israftan, ranttan bu şehri kurtardık. Milletin parseline imar veren bu anlayıştan, bu şehrin belediyesini kurtardık. İstanbul'un bereketini kaçırdılar. Biz, bereketini geri getirdik. Çünkü biz, çocukluğumuzdan beri birinin sofrasını yerde gördük mü, ona ilk lafımız şu olmuştur: Bereketli olsun. Bereketli olsun deriz değil mi? Bereketin bol olsun. İnşallah hepimizin bereketi bol olsun. İnşallah sizlerin destekleriyle, sandıklardaki oy bereketimiz de çok büyütsün."