Fenerbahçe Teknik Direktörü, kadro planlamasında kilit rol oynayan üç oyuncusu için "Kesinlikle takımda tutulmalı" yönünde görüş bildirdi.

Jose Mourinho, sezon başı kadro planlamasında sportif direktör Mario Branco ve yönetim kurulu üyesi Acun Ilıcalı ile görüşmesinde kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncu satışına sıcak baktığını belirtmişti.

Sebastian Szymanski, Mourinho'nun planlamasında kilit rol üstleniyor. Oyun temposu, görüşü ve savunmaya yardımıyla takımın olmazsa olmazı görülüyor. Polonyalıyı çok etkili bulan Portekizli hoca, "Satılmasın" raporu verdi. Napoli, Valencia ve Fiorentina'dan 15 milyon euro resmi teklif gelmesine rağmen reddedildi.

30 yaşındaki stoper Alexander Djiku için de "Satılmasın" dendi. Deneyimli teknik adam, elinde Djiku gibi profilden sadece bir tane olduğunu belirtti. Oyuncunun hızına, çabukluğuna ve pozisyon bilgisine güveniliyor. Lazio, Marsilya ve Rennes kapıyı çalarken bedelsiz bir şekilde kadroya katılan oyuncuya gelen teklifler kabul görmedi.

Süper Lig'de Erteleme Maçlarının Hakemleri Belli Oldu Süper Lig'de Erteleme Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

Son olarak performansıyla Mourinho'yu şaşırtmayı başaran İsmail Yüksek, Portekizli teknik adamın gözüne girdi. Özellikle idmandaki çalışkanlığı ve bitmek bilmeyen fizik gücüne sahip olması nedeniyle deneyimli hoca, İsmail'in takımda kalmasını istedi. Hem 6 numara hem de 8 numara oynayabilen 25 yaşındaki futbolcu için Marsilya, Leverkusen ve Dortmund'un teklifleri doğrudan reddedildi.

Kaynak: Haber Merkezi