Tuğçe Dokumacı

Mersin’de Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Turnuvası Sona Erdi Mersin’de Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karadenizli Belediye Başkanlarıyla Trabzon'da önemli bir buluşmaya imza attı. Toplantıda, kentlerinde yürüttükleri projeleri detaylı bir şekilde sunan başkanlar, birbirlerinin deneyimlerinden faydalanma fırsatı buldular.

Özyiğit, yapılan sunumların ardından Kasım ayında Mersin'e gerçekleştirilmesi planlanan bir ziyaret için davette bulundu.

Özyiğit, Trabzon buluşmasının ardından yaptığı açıklamada, " Cumhuriyet Halk Partimizin Karadenizli Belediye Başkanları olarak Trabzon’da bir araya geldik. Kentimizde uyguladığımız projeler hakkında sunum yaptık ve fikir alışverişinde bulunduk. Başkanlarımıza, Kasım ayında Mersin'imizde ağırlamak üzere davetimizi ilettim." ifadelerine yer verdi.

Mersin'e yapılacak bu ziyaretin, Karadenizli Belediye Başkanları için hem yeni projeler hem de fikir alışverişleri açısından verimli olması bekleniyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı