Spor

Kenan Yıldız'dan Türkçe Hassasiyeti: Özür Diledi

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde deplasmanda İzlanda'yı 4-2 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın ardından gecenin öne çıkan isimlerinden Kenan Yıldız, Türkçe konuşamaması nedeniyle özür diledi. Sonrasına Türkçe de konuşan Yıldız. Hem İngilizce hem de Türkçe açıklama yaptı.

Abone Ol

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında İzlanda'yı deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup ederek grup liderliği yolunda kritik bir adım attı. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Kenan Yıldız, performansıyla göz doldurdu. Konuşmasına İngilizce başlayan genç oyuncu, Türkçe konuşamaması nedeniyle özür diledi.

 "ÖZÜR DİLERİM"

Kenan Yıldız, "Türkçe konuşamadığım için özür dilerim. Bundan sonra da en iyi şekilde karşınızda olmak dileğiyle. Performansımızı gösterdik. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Kısa bir süre sonra Türkçe'ye geçen Kenan, duygularını daha samimi bir dille ifade etti: "Türkçe sadece bunu söylemek istiyorum; benim takım çok gururluyum. Her şeyi verdik, aile gibi. Evet, çok gururluyum. Herkese teşekkür ederim. Devam ediyoruz böyle."

KARARLILIK MESAJI VERDI

Milli oyuncunun açıklamaları, takım içindeki birlik ve beraberliği bir kez daha ortaya koyarken, galibiyetin ardından takımın moralinin yüksek olduğu gözlendi. Türkiye, bu galibiyetle gruptaki iddiasını sürdürürken, bir sonraki karşılaşmada liderlik hedefiyle sahaya çıkacak.