30 metre genişliğe, 4 kilometre uzunluğa sahip yeni yolda dolgu ve hafriyat çalışmalarının ardından yağmur suyu drenaj çalışmaları da tamamlanmıştı. Çalışmaların aralıksız sürdüğü Yeni Üniversite Yolu`nda kaldırım ve üstyapı çalışması başlatıldı.
Bölgedeki ulaşım konforunu arttıracak yeni imar yolu, sadece üniversiteye ulaşımı rahatlatmayacak; aynı zamanda Yeni Çevre Yolu`na; Kestel Mahallesi`ne taşınacak yeni sanayi sitesi ve Dim Mağarası`na ulaşımı da kolaylaştıracak.

Başkan Yücel: 'Kestel`e ulaşımda çağ atlatacak yol projesini kısa sürede tamamlayacağız'
Alanya Belediyesi`nin kentin birçok noktasında yeni yol açma ve şehrin altyapısını güçlendirmek için yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 'Alanya`nın doğusundan batısına yol açma, kaldırım, asfalt, istinat duvarı ile muhtelif yerlerde altyapıdan üstyapıya kadar pek çok alanda çalışmalarımız sürüyor. Kestel Mahallesi`ne ulaşımda çağ atlatacak üniversitemize ulaşımı kolaylaştıracak Yeni Üniversite Yolu`nda (Çökele Yolu) kaldırım ve üstyapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolu trafiğe açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.' dedi.

Naci Görür'den Kritik Uyarı… O Bölgeyi İşaret Etti: 7 Büyüklüğünde Deprem Yolda Naci Görür'den Kritik Uyarı… O Bölgeyi İşaret Etti: 7 Büyüklüğünde Deprem Yolda
Editör: Haber Merkezi