Siyaset

KILIÇDAROĞLU SAKARYA'DA 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya'da konuşuyor.

Abone Ol

Seren SABUNCU
Seçimler yaklaşırken mitingler de tam zamanlı devam ediyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya'da vatandaşa sesleniyor.
'Paraya talip değiliz, Biz 85 milyonun derlerini, sıkıntılarını çözmeye talibiz' diye sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu yoğun tezahuratlarla karşılandı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasındaki ara başlıklar şöyle;
Kul hakkı yemedim yedirmeyeceğim. Size sözüm var. Bu ülkeye gerçekten baharları getireceğim. Devlet liyaketi neymiş göstereceğim.
Komşunuzu yanınıza alın. Türkiyenin değişime ihtiyacı var diyerek onları ikna etmeye çalışın. Haktan, hukuktan, yenilikten bahseden bir aday var. Gelin ona oy verin diye ikna edin. Söz verdiğim her şeyi yapacağım. Siz de çevrenizdekilerden oy isteyin ve söz alın. Benim sözüm sözdür.
Türkiye'de gençler, otoriter rejimi değiştirdi diye tarihe girecek. Gençler şunun sözünü veriyorum sizin hayelleriniz benim hedefim olacak. Siz bir tweet atarken aileniz tedirgin biliyorum. Ama en rahat beni eleşitireceksiniz.

detaylar geliyor...