Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan 6'lı Masa Mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan’ın Sorgusuz Sualsiz programına konuk oldu. Kılıçtaroğlu, 6’lı Masa'da bakanlık isimlerinin konuşulmadığını ve tarihe karşı hepimizin bir sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

CHP'nin önceki dönem genel başkanı ve 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Sorgusuz Sualsiz" programına konuk oldu. Programda 6'lı Masa süreci ve siyasi gelişmeler üzerine önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, tarihe karşı sorumlulukları olduğunun altını çizdi.

Kılıçdaroğlu, 6'lı Masa olarak bilinen ittifak sürecinde bakanlık pozisyonları üzerine herhangi bir isim konuşulmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu, "6'lı masada kimin bakan olacağı konusunda isimler konuşulmadı," diyerek, sürecin daha çok ilkeler ve hedefler üzerinde şekillendiğini ifade etti.

Kılıçtaroğlu, "Çok büyük saldırılara muhatap olduk. "Yeter be yeter artık!" çıkışı o saldırılara karşı "Ne derseniz deyin" mesajı vermek için yapılmıştı."sözlerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu, programda yaptığı konuşmada, siyasi liderler ve halk olarak tarihe karşı büyük bir sorumlulukları olduğunu vurgulayarak "Tarih önünde hepimizin vereceği bir hesap ve ders var," dedi.

Ayrıntılar geliyor...