Artvin Valisi Ünsal taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu Artvin Valisi Ünsal taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu

Mahalle sakinleri ulaşımın artık çileye döndüğünü ve yıllardır bu çilenin devam ettiğini belirterek otobüs sorunun çözüme kavuşması talebinde bulundular. Mezitli ilçesine bağlı Kıllıpınar mahalle sakinleri 167 numaralı belediye otobüsünün köye girdiğini hatta Sayönü mahallesine çıktığını fakat otobüsün geçtiği güzergah ile Kıllıpınar sokak arası 2 km civarında olduğunu söyleyendi.

Büyükşehir belediyesine dilekçe yazdığını söyleyen köy muhtarı Mehmet Öztürk, 'Kıllıpınar da oturan vatandaşlar 2 km yol yürüyorlar ben de dilekçe yazdım fakat bana şöyle bir geri dönüş yaptılar. Belediye otobüsü ana hattan geçer sokak sokak gezemez, zaten Kocayer'den belediye zarar ediyor. Yapacağımız hiç bir şey yok' dedi.

MUHTARIN DİLEKÇESİ HAVA DA KALDI!

Geçen hafta Büyükşehir belediyesinde toplantı yapıldığını söyleyen Muhtar Öztürk, ' Geçen hafta Büyükşehir Belediyesinde toplantı yapıldı. Vahap Başkanın kendisine durumu izah ettim. Bana sokak sokak araç gezmez dedi. 2014 yılından sonra Kocayer Mahalle oldu diğer mahalleri de sokak olmuş diye konuştu.

VAHAP BAŞKAN'DAN HİZMET BEKLİYORUZ!

Kıllıpınar Mahallesi sakinlerinden Necmi Karadağ, 'Ben 65 yaşındayım yıllardır bu mahallede oturmaktayım. Bizim burada ulaşım sorunu yıllardır var. Ben kendimi bildim bileli Kıllıpınar mahallesine dolmuş da gelmedi belediye otobüsü de. Bizler Sayın Vahap Başkan'dan hizmet bekliyoruz. Çok güzel yol yaptı sağ olsun ama belediye otobüsü de gelirse çok mutlu olacağımızı bilsin. Bizim bu otobüse ihtiyacımız var. 2 km yol yürüyorum ellerimde poşetlerle' diye vurguladı.

'YOLCU OLDUĞUNDA BU TARAFA OTOBÜS GELSİN'

Rahatsızlığından dolayı yürümekte zorluk çektiğini vurgulayan Nebi Karadağ, 'Ben bu mahallede yaşıyorum. İşim gücüm burada. Ben bacaklarımdan rahatsızım onun için çok yol yürüyemem. Belediye otobüsünün geçtiği güzergah ile Kıllıpınar sokak arası 2 km civarında ben bu mesafeyi nasıl yürüyeyim. Biz de otobüs hizmetinden faydalanmak istiyoruz. Belediye yetkililerine çağrımızdır lütfen bu vatandaşlarınızı düşünün ve yolcu olduğunda bu tarafa otobüs geçsin' dedi.

KILLIPINAR MAHALLE SAKİNLERİNİN DURAK YERİ BİLE HAZIR

Kıllıpınar mahallesinde durak yerlerinin bile hazır olduğunu vurgulayan Fatma Karadağ, ' Ben yıllardır dolmuş sıkıntısı çekiyorum. Bir türlü bu mahalleye ulaşım kolaylığı sağlanmıyor. Komşu köyümüz var Tol köyü ana yoldan da bayağı uzakta oraya dolmuş çıkıyor bir kişi için bile bizim buraya niye gelmiyor. Bende sabah erkenden uyanıyorum koştur koştur onca yol yürüyorum dolmuşu kaçırdım kokusu ile ve o saatte karanlık da oluyor ama benim evimin yanından geçse hem o kadar yürümemiş olacağım hem de o saatte o yollarda olmamış olacağım. Bir de hasta oluyoruz bazen her zaman o yolu yürüyecek durumda değiliz. Burada az evde yok ve burada oturan bir çok insan belediye otobüsünü kullanıyor. Başkanımızdan ricam yolcu olduğu zaman belediye otobüsünün bu tarafa geçmesini talep ediyoruz' diye vurguladı.

Editör: Haber Merkezi