Tuğçe Dokumacı

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yoğun seçim çalışmalarına Anamur'da devam ediyor. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla çalışmaların gidişatı hakkında bilgiler veren Kocamaz, ekip arkadaşlarıyla birlikte Anamur İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettiğini duyurdu.

"Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Bülent Özkan, Aydıncık İlçe Başkanımız Mehmet Çalışkan, Aydıncık Belediye Başkanı Adayımız İrfan Şahin ve Teşkilatımızla birlikte Anamur İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik" ifadelerini kullanan Kocamaz, ziyaretlerinin detaylarını paylaştı. Ziyaretin ardından yapılan sohbet ve eğitim faaliyetlerinin detaylarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Kocamaz, ilçe başkanı, belediye başkanı adayı, meclis üyesi adayları ve partililerin yoğun katılımıyla Anamur caddelerinde vatandaşları selamladıklarını belirtti.

Bu ziyaretler ve etkinlikler, İYİ Parti'nin yereldeki etkinliğini ve seçim öncesindeki kampanya stratejisini göstermesi açısından önem taşıyor.

Ali Boltaç: "Engelleri Dayanışma ile Aşıyoruz" Ali Boltaç: "Engelleri Dayanışma ile Aşıyoruz"

G J W Hu V T W U A A W U X6

Kaynak: İmece Gazetesi