Ahmet Sütcü

Kendi sağlık sorunlarına rağmen, Selamet Çelik, Cebrail’in tedavisinin öncelikli olduğunu vurgulayan ve şeker hastası olan baba, yaşadığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken, oğlu için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Cebrail’in tedavisi, sadece fiziksel değil, duygusal bir savaş da gerektiriyor. Baba, her gün oğlu için yeni umutlar ararken, yaşadığı kayıpların ağırlığını da taşıyor.

Selamet Çelik, oğlunun hastalığı hakkında duyduğu endişeleri dile getirerek, “Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok zor bir durumdayım. Ekmek paramı seralarda ve bahçelerde çalışarak kazanıyorum. Sosyal güvencem de yok. Oğlumun ameliyat parasını devlet karşılıyor, ancak yurt dışından getirilen ilaçların maliyeti oldukça yüksek. Devlet, ilaçların yüzde 80’ini karşılıyor; geriye kalan yüzde 20’sini ben ödüyorum. Bu da 670 euroya tekabül ediyor. Bu parayı karşılamakta zorlanıyorum. Kızımı kaybettik, hiç değilse oğlum kurtulsun” ifadelerini kullandı.

Küçük Cebrai̇l İçi̇n Bi̇r Umut Işiği Olalim

Okullarda Üniforma Uygulaması Cep Yakıyor Okullarda Üniforma Uygulaması Cep Yakıyor

Cebrail’in tedavi süreci, babası için her geçen gün daha da zorlaşıyor. Selamet Çelik, “Oğlum tedavi gördü ve her ay iğnesini yapmak zorundayım. Şu ana kadar 24 iğne vurduk, 20 tane daha vurulması gerekiyor. 6 bin 700 avrou olan ilaçın yüzde 80’ini devlet karşılıyor; geriye kalan yüzde 20’sini ben ödüyorum. Bu miktar 670 euro ediyor. İğneler yurtdışından geliyor ve maddi imkansızlıklar nedeniyle bu tedaviyi sürdürmekte zorlanıyorum. Oğlumun sağlığı benim için her şeyden önemli. Yardımseverlerin desteklerini bekliyorum” diyerek duygularını paylaştı.

Selamet Çelik, “Oğlumun sağlığı için ne gerekiyorsa yapmalıyım. Bu süreçte beni destekleyecek hayırseverlerin yardımlarını bekliyorum. Oğlumun tedavisi için gerekli olan maddi desteği bulamazsam, onu kaybetme korkusunu yaşıyorum. Lütfen, bu konuda duyarlı olun” diyerek çağrıda bulundu.

Kaynak: Ahmet Sütcü