Kulüp dizisinin 2. sezonu şu günlerde Netflix'in en çok izlenenleri arasında. İlk sezonu ile de büyük beğeni toplayan dizinin 3. sezonu olacak mı? Hayranlar, ikinci sezonun yayınlanmasının ardından yeni bir bölüm olasılığını merakla araştırıyorlar.

İkinci sezonun ilk bölümünün prömiyerinin ardından izleyiciler dizinin akıbeti hakkında bilgi almak için arama motorlarına başvurdu. Dizinin ilk iki sezonu büyük ses getirdi ve çok sayıda olumlu geri bildirim aldı. Peki Kulüp dizisinin 3. Sezonu çekilecek mi? İşte detaylar…

KULÜP DİZİSİNİN KONUSU NE?

Eski bir mahkûm olan Matilda, kendini 1955 yılının en prestijli gece kulüplerinden birinde çalışırken bulur. Matilda'nın kızı Raşel, Matilda nihayet hapisten çıkana kadar annesinin varlığından haberdar değildir. Kızıyla güçlü bir bağ kurmaya kararlı olan Matilda, Raşel'i Pera'nın hareketli bölgesini kasıp kavuran azılı baş belası Fıstık İsmet'ten korumayı kendine görev edinir. Ancak Matilda'nın zorlukları bununla da bitmez. Patronu Orhan, gece kulübü işletmecisi Çelebi ve huysuz sanatçı Selim'in şişirilmiş egolarıyla da boğuşur. Yine de Matilda kulübe adımını attığında, işletmeye hayat veren eşsiz bir ruhu da beraberinde getirir. Çalışanlar için bir zamanlar kabusa dönüşen mekan, yavaş yavaş sıcak ve samimi bir yuvaya dönüşür.

Yörük Türkmen Festivali'nde Mersin Rüzgarı Yörük Türkmen Festivali'nde Mersin Rüzgarı

Bu büyüleyici hikayede Matilda'nın yolculuğu, sırların, arzuların ve hayallerin iç içe geçtiği hareketli bir gece kulübü sahnesinin arka planında gelişir. Yeni keşfettiği özgürlüğünün karmaşıklığı içinde yol alırken, Matilda'nın kızıyla anlamlı bir bağ kurma kararlılığı dönüşümünün arkasındaki itici güç haline gelir.

KULÜP DEVAM EDECEK Mİ?

Kulüp dizisinin son bölümü kısa bir süre önce popüler yayın platformu Netflix'te gösterime girdi. İkinci sezonun yayınlanmasının ardından, hayranları potansiyel bir üçüncü sezon haberini merakla bekliyorlardı. Ancak yapımcı henüz dizinin geleceğine ilişkin resmi bir açıklama yapmadı. Yani Kulüp 3. Sezonun olup olmayacağı henüz netleşmedi. Bununla birlikte, yakın gelecekte bu haberin netlik kazanacağı tahmin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi