Bir süredir astım hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı Ahu Tuğba'nın Miami'deki evinde öldüğü iddia edildi. Bir süredir astım hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı Ahu Tuğba'nın Miami'deki evinde öldüğü iddia edildi.

Şarkıcı ve oyuncu Fırat Tanış, 2014'te nikah masasına oturduğu Kübra Tanış ile Şubat 2022'de tek celsede boşanmıştı. Sekiz yıllık evliliklerini beş dakikada sonlandıran çiftin kızları Zeyno'nun velayeti, annesine verilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni bir aşka yelken açan Fırat Tanış'ın rol aldığı dizinin yönetmeni ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Sekiz yıllık eşi Kübra Tanış'tan tek celsede boşanan Fırat Tanış yeni bir aşka yelken açtı. Fırat Tanış Nisan 2022'de piyanist İklim Tamkan ile birlikte objektiflere yansımıştı. Ancak o dönem arkadaş olduklarını söylemişti. İkili daha sonra el ele görüntülenerek aşk yaşadıklarını duyurmuştu. Tanış'ın ismi şimdilerde ünlü bir yönetmen ile anılıyor.

Ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın yönetmen Zeynep Günay'la yeni bir beraberliğe başladığı ortaya çıktı.

Kulüp dizisinin setinde sürpriz aşk! Ünlü oyuncu Fırat Tanış gönlünü bakın kime kaptırmış - Resim : 2

Fırat Tanış ile Kulüp dizisinin yönetmeni Zeynep Günay'ın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Kulüp dizisinin setindeki arkadaşlık birkaç aydır süren beraberliğe dönüştü.

Kulüp dizisinin setinde sürpriz aşk! Ünlü oyuncu Fırat Tanış gönlünü bakın kime kaptırmış - Resim : 3

ZEYNEP GÜNAY TAN'DAN 'KULÜP' AÇIKLAMASI

Zeynep Günay Tan, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

Kulüp dizisinin setinde sürpriz aşk! Ünlü oyuncu Fırat Tanış gönlünü bakın kime kaptırmış - Resim : 4

"ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ"

'Kulüp' dizisinin ekip işine bir örnek olduğunu dile getiren Tan, "Gerçekten çok profesyonel arkadaşlarım bir araya geldi. Bütün ekip arkadaşlarımın hepsi gerçekten Şampiyonlar Ligi gibi. Çok güzel geçti" şeklinde konuştu.

"OLMASI İÇİN ÇOK PEŞİNDEN KOŞTUM"

Ekipçe çok detaylı çalıştıklarını söyleyen Zeynep Günay Tan, "Kulüp, uzun süredir yapmak istediğim bir proje. O da gerçek bir hayat hikayesinden, Rana Denizer'in ailesinin hayat hikayesinden. 4-5 yıldır da benim için bir tutku projesi haline gelip, olması için çok peşinden koştum. Gerçekten kalbimi çok arttıran bir projeydi. Daha önce çektiğim işlerden biraz benim açımdan öyle bir farkı da var. Bu kadar sabırlı olduğumu 'Kulüp'le öğrendim sanırım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İmece Gazetesi