Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve reklamcı eşi Beril Talu’nun 100 milyon lira dolandırıp yurt dışına kaçtıkları iddiası gündemdeki yerini korurken, çiftin geride bıraktıkları 16 yaşındaki köpekleri Lina hayatını kaybetti.

Kıvanç ve Beril Talu’nun otelde terk ettikleri ve hastalığı olan köpekleri Lina, hayvanseverler tarafından bir kliniğe kaldırılarak tedaviye alınmıştı. Yaklaşık 1 aydır yaşam savaşı veren Lina dün gece saat 1 civarında vefat etti.

Hayvan hakları savunucusu Banu Aydın sosyal medya hesabından Lina’nın ölüm haberini duyurdu. Birçok takipçi Lina’ya üzüldüğünü belirtirken Kıvanç ve Beril Talu çiftine sert tepki gösterdi.

Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi

Aydın, Lina’nın ölümünden sonra şöyle yazdı:

“Aile dediğin insanlar seni böyle bir sona mahkum ettikleri için çok üzüldüm. Affetme ! Yarın hakkıyla defnedeceğiz tabii ki en azından bunu hak ediyorsun, çok yazık oldu ya 16 yaşında. Beril & Kıvanç Talu yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz er ya da geç.”