Özel Haber

Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması için Hazırlıklar Başladı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu iş birliğiyle gerçekleştirilen Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması, 2024-2025 yılı için hazırlıklara başlandı.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu işbirliği, Mersin Üniversitesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle düzenlenen Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması için yeni dönem hazırlıkları UZEM Salonu'nda düzenlenen toplantıyla başladı. Toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Çağatay Çetin ve TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu yetkilileri katıldı.

Toplantıda, 2023-2024 yılı ödül töreninin planlanması yapılırken 2024-2025 yılı proje takvimi de belirlendi. Yarışmanın tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetlerinin nasıl genişletilebileceği üzerine detaylı görüşmeler yapıldı. Ayrıca, uluslararası ve ulusal düzeyde destek alınabilecek kuruluşlarla iş birliği imkanları ele alındı.

Yarışmanın önemli detaylarından biri olan Fikir Otobüsü ile ilgili diğer konular da görüşülerek katılımcıların önerileri alındı.