Özel Haber

Mansur Yavaş, Silifke’de CHP’li Seçmenlerle Buluştu

"Birlikte Daha Güzel Bir Geleceğe"

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Silifke’de CHP’li seçmenlerle bir araya gelerek, yeni başkan Turgut’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yavaş, Turgut’un Silifke’de önemli bir seçim başarısı elde ettiğine dikkat çekerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere hep beraber kavuşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Yavaş, halkın kendilerine olan güveninin devam ettiği sürece, Silifke’yi daha yaşanabilir bir geleceğe taşımaya kararlı olduklarını vurguladı. “Başkanımız gerçekten çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip. Şahsına ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından, Başkan Turgut ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, Yavaş’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN YAVAŞ İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ VE HUZUR MESAJI VERDİ

Yavaş, CHP’li belediyelerin gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların, genel seçimlerde vatandaşların değişimi tercih edeceğine olan inancını güçlendirdiğini belirtti. “İktidar değişikliği olduğu zaman Türkiye’ye huzur içinde güzel günler gelir” diyen Yavaş, belediyelerin sunduğu hizmetlerin, vatandaşlarda güven ve huzur duygusu oluşturduğunu ifade etti.

“Devletin sosyal devlet olduğunu yeniden hatırladık. Aslında olması gereken buydu” diyerek, değişimin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. Yavaş, Türkiye’de iktidar değişikliği ile birlikte huzurlu günlerin geleceğine inandığını söyledi.

Yavaş, vatandaşlardan kendilerine kıyas yapma imkanı tanımalarını isteyerek, “Hesap veren şeffaf bir iktidar ortaya çıkarsa, aradaki farkı görecekler” dedi. CHP’li belediyelerin, halkın memnuniyetini artırmak için çalıştığını ve bu başarıların tüm Türkiye’ye yayılacağını ifade etti.

“Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yönetiminde olan her yerdeki mutlu vatandaş, Türkiye’de de mutlu olan vatandaş haline gelecektir. Bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.