Yurttan

Masanızda Bulunması Gereken 10 Sevimli Şey

Sevimli detayları seviyorsanız, masanızda küçük ama etkili dokunuşlara yer verebilirsiniz.

Abone Ol

1.Gün batımı lambası.

Bu gün batımı lambası, gün batımı havası yakalamanızı sağlayacaktır. Canlı ve etkileyici bir şekilde gün batımını yansıtan bu lambayı 360° döndürülebilir özelliği sayesinde istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Kullanımı kolay olan bu lamba USB bağlantısı ile de pratiklik sağlıyor. 

2.Bardak ısıtıcı altlık

Bu kedi biçimindeki bardak altlığı, sıcak içeceklerinizi uzun süre sıcak tutan pratik bir tasarıma sahip. USB bağlantısıyla çalışan bu bardak altlığı sevimli kedi tasarımıyla dikkat çekerken aynı zamanda kullanışlılığıyla da ön plana çıkıyor.

3. Mini masa süpürgesi

Bu mini masa süpürgesi, yüksek emiş gücü ve pratik tasarımıyla masaüstü, ev, ofis ve araba temizliği için pratik bir çözüm olabilir. Bu kompakt ve taşınabilir ürün, kırıntıları, tozu ve diğer küçük partikülleri hızlı ve etkili bir şekilde temizlemek için tasarlanmış.

4.Led mantar gece lambası

Led mantar şeklindeki gece lambasında renk değiştirme özelliği yer alıyor. Bu sensörlü mantar lamba, otomatik olarak yanıp sönme özelliğine de sahip. Şık ve kompakt tasarımıyla herhangi bir dekorasyon tarzına uyum sağlayan bu lamba masanıza ayrı bir hava katabilir.

5.Sevimli düzeltme bandı

Tek boynuzlu at çıkartmalarıyla süslenen bu düzeltme bandı oldukça sevimli bir tasarıma sahip. Bu yapışkan düzeltme bandını eğlenceli ve kullanışlı bir şekilde hataları düzeltmek için kullanabilirsiniz.

6. Divoom pembe bluetooth hoparlör

Divoom markasının bu bluetooth hoparlörü led ekrana ve yüksek ses kalitesine sahip. Bu pembe tonlarındaki hoparlör şık ve sevimli tasarımıyla masaüstünde tatlı bir detay olabilir.

7. Disko topu saksı

Modern bir tarzda tasarlanan bu saksı disko topu görünümüne sahip. Tavanda veya masanızda kullanabileceğiniz bu parça 15,2 cm ölçülerinde tasarlanmış. Çevredeki ışığı yansıtarak mekanınıza görsel bir derinlik sağlayan bu disko topu saksı çalışma masanızda minik ama hoş bir detay olabilir.

8.Logitech kablosuz oyuncu klavyesi

Logitech'in bu kablosuz oyuncu klavyesi, üstün performans ve şık tasarımıyla oyuncular için ideal bir seçenek olacaktır. GX Blue tuş takımıyla tıklanabilir ve hızlı tepki veren tuşlar sağlar ve oyun deneyiminizi keyifli bir hale getirebilir. Ayrıca bilek desteği bulunan bu klavye seti oldukça hoş bir görünüme sahip.

9.Akrilik kitap vazosu

Bu estetik bir tasarıma sahip olan akrilik kitap vazosunu kullanarak masanızı dekore edebilirsiniz. Bu özel tasarım, çiçek aranjmanlarınızı sergilemek ve aynı zamanda kitaplarınızı düzenli bir şekilde saklamak için ideal bir seçenek olabilir. Ayrıca bu kitaplık dekoru, kırılmaz akrilik malzemeden yapılmış.

10. Masaüstü planlayıcı seti

Bu masaüstü planlayıcı, size haftalık ve günlük planlama konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca bu sevimli tasarıma sahip olan set, 50 sayfa takvimsiz haftalık ve günlük planlayıcılardan oluşuyor. Bu planlayıcı seti ihtiyaçlarınıza uygun olarak planlama yapmanıza yardımcı olurken, üretkenliğinizi de artırmanıza destek olabilir.