MasterChef'te haftanın takımları belli oldu; Danilo Zanna'nın düşmesi geceye damga vurdu

Yarışmacılarla beraber yemeklerin rekabet ettiği MasterChef All Star'da, haftanın yeni takımları belirlendi. 17. haftaya giren 15 yarışmacı mavi takım kaptanlığı için sıra dışı performans sergiledi. Günün sonunda mavi takım kaptanı, kırmızı takımın kaptanını seçti.

Sahte bal operasyonunda ele geçirilen miktar dudak uçuklatan cinsten Sahte bal operasyonunda ele geçirilen miktar dudak uçuklatan cinsten

Yarışmacılarla beraber yemeklerin rekabet ettiği MasterChef All Star'da, haftanın yeni takımları belirlendi. 17. haftaya giren 15 yarışmacı mavi takım kaptanlığı için sıra dışı performans sergiledi. Günün sonunda mavi takım kaptanı, kırmızı takımın kaptanını seçti.

DANİLO ŞEF KAYIP DÜŞTÜ!  Günün konseptini duyuran Danilo Şef, sıklıkla karşı olduğunu dile getirdiği ananaslı pizzayı Mehmet ve Somer ile beraber yarışmacılara sunarak, ''İlk kez ananaslı pizza yaptığını'' söyledi. Bu sırada Danilo Zanna pizza ile beraber kendini yerde buldu. Stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşandı.

DANİLO ŞEF KAYIP DÜŞTÜ! Günün konseptini duyuran Danilo Şef, sıklıkla karşı olduğunu dile getirdiği ananaslı pizzayı Mehmet ve Somer ile beraber yarışmacılara sunarak, ''İlk kez ananaslı pizza yaptığını'' söyledi. Bu sırada Danilo Zanna pizza ile beraber kendini yerde buldu. Stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşandı.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIĞI KİM KAZANDI?  Eleme sonrasında 15 yarışmacı, pazartesi akşamı kaptnalık yarışına çıktı. Şefler kaptanlık oyununda birbirinden lezzetli pizzalar yapılmasını istedi. Yarışmacılar hem lezzetli hem de yaratıcı pizzaları 45 dakikada yaptı.  Değerldirmeler sonunda Cemre, Tahsin, Ayaz, Sergen, Tanya, Eren, Dilara'nın pizzaları yeniden tadıldı.  Şefler iki ismin arasından mavi takım kaptanlığını kazananın Tahsin olduğunu duyurdu. Karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Cemre'yi seçti.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIĞI KİM KAZANDI? Eleme sonrasında 15 yarışmacı, pazartesi akşamı kaptnalık yarışına çıktı. Şefler kaptanlık oyununda birbirinden lezzetli pizzalar yapılmasını istedi. Yarışmacılar hem lezzetli hem de yaratıcı pizzaları 45 dakikada yaptı. Değerldirmeler sonunda Cemre, Tahsin, Ayaz, Sergen, Tanya, Eren, Dilara'nın pizzaları yeniden tadıldı. Şefler iki ismin arasından mavi takım kaptanlığını kazananın Tahsin olduğunu duyurdu. Karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Cemre'yi seçti.

Mavi Takım Tahsin - Kaptan Sergen Hasan Kıvanç Eren Ayaz Barbaros Tanya  Kırmızı Takım Cemre - Kaptan Dilara Tolga Barış Esra Batuhan Alican

Mavi Takım Tahsin - Kaptan Sergen Hasan Kıvanç Eren Ayaz Barbaros Tanya Kırmızı Takım Cemre - Kaptan Dilara Tolga Barış Esra Batuhan Alican

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?  Kaptanlar düellosunda Cemre ile Tahsin, verilen et ile 15 dakikada 5 farklı pişme derecesinde beş ayrı et hazırlayacak. Düellonun kazananı ise yarınki oyunun menüsü ve içeriğini belirleme hakkını elde ediyor. Kaybeden takım menü ve içerikten oyun anına kadar haberi olmayacak.  3-1'lik skorla düelloyu mavi takım kazandı.

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI? Kaptanlar düellosunda Cemre ile Tahsin, verilen et ile 15 dakikada 5 farklı pişme derecesinde beş ayrı et hazırlayacak. Düellonun kazananı ise yarınki oyunun menüsü ve içeriğini belirleme hakkını elde ediyor. Kaybeden takım menü ve içerikten oyun anına kadar haberi olmayacak. 3-1'lik skorla düelloyu mavi takım kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi