Memleket Partisi İl Başkanı Özgür Türker'in milletvekilliği için istifa etmesinin ardından yerine Celalettin Denli seçildi. Yönetim kurulu tarafından oy birliği ile seçilen Denli, göreve başladı.

CELALETTİN DENLİ KİMDİR?

Fenerbahçe'den Serhat Akın Açıklaması: 'Alçakça İftiraları Ortaya Atan Şahıslar...' Fenerbahçe'den Serhat Akın Açıklaması: 'Alçakça İftiraları Ortaya Atan Şahıslar...'

Erdemli'de 1983-2010 yılları arasında siyaset arenasında yer alan ve her kesim tarafından sevgi ve saygı duyulan Kenan Denli'nin büyük oğlu olan Celalettin Denli, babasının yolunda siyasette büyük gelecek vaat eden iş insanı olarak Erdemli'nin gururu olmaya devam ediyor. Mersin'de kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan ve siyaset arenasında her platformda boy gösteren Denli, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin partisinde kurucu olarak görev aldı. Ardından Parti'de Mersin İl Teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcılığı görevini yürüten Denli, son olarak İl Başkanı Özgür Türker'İn Milletvekili aday adayı olmasından dolayı istifa etmesi ile birlikte oy birliği ile Mersin İl Başkanı Olarak seçildi. Erdemli'nin yetiştirdiği, gelecekte siyasi arenada büyük gelecek vaat eden Celaleddin Denli Erdemli'nin de gururu oldu. Celalettin Denli, Mersin'in önde gelen iş insanı olarak Emlak Gayrimenkul uzmanı olarak hizmet vermektedir. Evli ve iki çocuk babası.

(Haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi