Merkür retrosu bitiş tarihi, astrolojiyi yakından takip edenlerin gündeminde yer alıyor. Merkür gerileme dönemi her yıl belli zamanlarda gerçekleşiyor. Bu süreç iletişim, teknoloji, seyahat ve anlaşmalarla ilgili zorluklar ve aksilikler getirdiği düşünülen zaman dilimleridir. İşte Merkür retrosu bitiş tarihi!

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR? 

5 Ağustos saat 7:56'da Merkür, Başak burcunda geri hareketine başladı. İki ayrı burçta gerçekleşecek retro ilk olarak 6-14 Ağustos Başak burcunda, 15-28 Ağustos arasında ise Aslan burcunda yaşanacak. Retro her şeyiyle 29 Ağustos'ta bitecek.

Eylül Ayı: Gökyüzünde Neler Olacak, Burçlar Nasıl Etkilenecek Eylül Ayı: Gökyüzünde Neler Olacak, Burçlar Nasıl Etkilenecek

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NELER

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NELER? 

Bu dönemde daha dikkatli ve pratik olman gerekecek. Merkür retrosu, iletişimde sorunlara, yanlış anlamalara ve gecikmelere neden olabilir. Ancak endişelenme, bu süreci başarıyla yönetebilirsin. İletişimde dikkatli ol.

Sözcüklerini seçerken daha özenli ol, mesajlarını açık ve net bir şekilde ifade et. Yanlış anlaşılmaları önlemek için önemli konularda yazılı iletişimi tercih et. Planlarını gözden geçir. Bu dönem, var olan projeleri ve planları gözden geçirmek için harika bir fırsattır, bu fırsatı değerlendir. Detaylara odaklanarak eksiklikleri gidermeye çalış.

Kaynak: Haber Merkezi