Ahmet Sütcü

Başkan Tuncer, Çocuk ve Yetişkin Buluşması Projesine Destek Sözü Verdi Başkan Tuncer, Çocuk ve Yetişkin Buluşması Projesine Destek Sözü Verdi

Mersin Barosu yöneticileri, Spor Komisyonu Başkanı Av. Rıdvan Serin, Sayman ve Spor Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Rauf Sina Aycan ve Avukatlık Akademisi Başkanı Av. Hasan Canacankatan, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Göksun Öz’ü makamında ziyaret etti. Baro yöneticileri, Göksun Öz’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün geçmişte avukatlar için düzenlenen sportif etkinliklerde sağladığı destekler için teşekkür edildi. Baro yöneticileri, Spor Komisyonu ve Spor Kulübü ile iş birliğinin yeni dönemde de devam edeceğine olan inançlarını ifade etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, baronun spor etkinliklerine verdiği desteğin sürdürüleceğini ve iş birliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. Göksun Öz, sporun toplumsal gelişimde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu tür iş birliklerinin önemine değindi.

Kaynak: Ahmet Sütcü