Tuğçe Dokumacı

Kadınlar Toplumun Omurgasını Oluşturur”

Belediye Başkanı Vahap Seçer’in danışmanı Nesibe Teker Hazim’in öncülüğünde düzenlenen bu toplantıda, yerel yönetimin kadınlara yönelik hizmetleri ve toplumsal destekleri ele alındı. Hazim, ifadelerinde  kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta yaşadığı zorluklara değindi. "Kadınlar sadece bir seçim sürecinin aracı değildir”sözlerine yer verdi." Yerel yönetim olarak onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara her zaman destek olmak için buradayız" diyen Hazim, kadınların yaşadıkları sorunları çözmenin belediyenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.

Nesibe Teker Hazim, kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almaları için fırsatlar yaratılacağını belirterek, kadınların sadece ev ekonomisinde değil yerel ekonomide de yer edinmeleri için belediye olarak daima desteklerini sürdüreceklerini vurguladı.“Kadınlar Toplumun Omurgasını Oluşturur” diyen Hazim kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmasının toplumun güçlenmesiye paralel ilerleyeceğini dile getirdi. 

Bozyazı'da İlçe Gelişimi ve Halkın Beklentileri Ele Alındı Bozyazı'da İlçe Gelişimi ve Halkın Beklentileri Ele Alındı

Toplantı boyunca kadınların sorunlarını dinleyen Hazim, belediyenin bu konuda yaptığı projelerle kadınların ekonomik hayata katılımlarına yer vereceklerine ve bu konuda daima teşvik edici bir yol izleyeceklerinin altını çizdi. Nesibe Teker Hazim, kadınların belediye ile sürekli iletişim halinde olmasının önemine dikkat çekerek, sorunlarının çözümsüz kalmayacağı sözünü verdi. Nesibe Teker Hazim, “Bu toplantılar yalnızca bir dinleme etkinliği değil, çözüm üretme ve birlikte hareket etme mekanizmasıdır” diyerek toplantıyı sonlandırdı. 

32504641 B8C0 48A6 Aeb6 97Fa85E139C3

Kaynak: Tuğçe Dokumacı