Devrim KARTAL

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK Mersin), taraftarlarını büyük maç öncesinde düzenlenecek olan coşkulu bir konvoy etkinliğine davet ediyor.

Mersinli basketbol severler, takımlarını Final Four’a uğurlamak için büyük bir konvoy oluşturacak.

"Bu büyük günü hep birlikte yaşayalım!" çağrısı yapan ÇBK Mersin, taraftarlarını 17.15’te PalmCity AVM’nin arkasında bulunan kulüp tesislerinde toplanmaya davet ediyor. Buradan saat 17.30’da başlayacak olan konvoy, Mersin’in gururu takımını Servet Tazegül Arena’ya kadar eşlik edecek.

G H L L Dr X Y A A D L C3

Takımın yanında yer alarak destek vermek isteyen herkes, bu heyecana ortak olmak için konvoya katılabilir.

"Haydi Mersin, takım senin!" sloganıyla duyurulan etkinlik, şehrin basketbol tutkusunu gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Ayrıca, maç günü gerçekleştirilecek olan DJ performansı ve lazer gösterileriyle, maçın kendisi kadar öncesi de unutulmaz bir şölen vaat ediyor.

ÇBK Mersin, taraftar desteğinin kritik önem taşıdığı bu kritik karşılaşmaya büyük bir moralle çıkmayı hedefliyor.

Taraftarlarının renkleriyle süsleyeceği konvoyun Mersin sokaklarında oluşturacağı görsel şölen, takım ruhu ve şehrin sporla bütünleşmiş enerjisini bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterecek.

Silifke’de Ormancılık Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Silifke’de Ormancılık Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ÇBK Mersin ve taraftarları, Final Four yolunda kenetlenerek zafer için bir adım daha atmaya hazırlanıyor.

Editör: Devrim Kartal